英语翻译我们需要对老师和同学有礼貌

特爱提问
We should be politer for our teachers and classmates.

尽管中文意思是说要对老师和同学们有礼貌,但实质是要求我们更有礼貌一些,没有礼貌和不礼貌一说,只能更礼貌一些。不能完全按照字面翻译。

例:我想找份好工作, I want a better job. (不会使用good job吧,是要比现在的工作好,但找到比现在好的工作,也并不有说就是真是good的工作。)
风中的纸屑866

We should be polite to our teachers and classmates.
百度网友234894a
我们需要对老师和同学有礼貌

1.We should be polite to teachers and classmates.

2.We need to be polite to teachers and classmates.

3.Teachers and classmates should get politeness from us.

希望对你有帮助
stella198908
We need to be polite with our teachers and classmates.(介词用with会好一点吧?)
蛮蛮购物lily1
We should be polite to the teachers and classmates .