英语定语从句造句,这是汉译英(用定语从句)求解。急啊~~~~急

1去年修的那栋房子,是个图书馆。2学习英语的人越来越多了。3他刚刚给我说的故事是他自己编的。4他经常帮助那些有困难的人。5我有一个兄弟,他在杭州西湖工作。6他通过了这次考... 1去年修的那栋房子,是个图书馆。2学习英语的人越来越多了。3他刚刚给我说的故事是他自己编的。4他经常帮助那些有困难的人。5我有一个兄弟,他在杭州西湖工作。6他通过了这次考试,他的父母很高兴。7任何喜欢英语的人都可以参加这次晚会。8昨天,给我们演讲的是我们的校长。9我不相信他给我们解释的那个原因。10为什么他不能通过这次考试的原因是,他学习不努力。11我们做的一切都是值得的。12你刚刚碰到的那个人,是我的兄弟。13他有两个兄弟,两个人都是老师。(记住,要用定语从句~~~~~~~~~) 展开
匿名用户
1The house which was rapaired is a library2 The people who learn English are getting larger and larger3 The story which he just told me was he made up4 He often helps the people who are in trouble5 I have a brother who works in Hang Zhou West Lake6 He passed the exam,which made his parents very happy 7 The people who are interested in English all can take part in this party8 The people who gave us an lecture yesterday is our headmaster9 I don't believe the reason which he explained10 The reason why he couldn't pass the exam is he works not hard11 The things that we have done is helpful12 The people who you meet is my brother13 He has two brothers,both of whom are teachers
匿名用户
www.iciba.com 去看看。有翻译的
匿名用户
楼主 解决了没 这个问题?