请帮我把这句话翻译成中文,谢谢!

plsdunpickmywords,copycat...booo~~~ibetucheckfromdictionaryandtranslatemywords,huh?un... pls dun pick my words, copy cat...booo~~~
i bet u check from dictionary and translate my words, huh?
u need me to teach u some new words?
but i guess it's enough, i have no interest to continue this stupid controversy...
thanks for spice up my life by giving me a chance to scold u,
anyway, i'll not reply again whatever u crap!
coz...it juz crap, not worth it !
chuanqingzz
别学我说话
请你查查字典再学我的话
你想我教你几手?
我才不,没兴趣再和你吵了
鄙视鄙视你到是满有乐趣的
不过我是不会再回你的废话了
更本不值得回
flyingcatlovef
这个老外是个垃圾,学英语不一定要用这种方式啊

刚刚还骂你婊子,这里说让你别烦他了,他不会再理你了,你只是用字典翻了他的单词,想从他那学点英语,他说没意思,让你别再烦他了
百度网友9fb7fff79ce
好过分,说这样的话/。。。