急求翻译,急急急急急!!! 50

DateIssued:MAR1,2008LETTEROFINTENTOurRef.No.:TO:ToWhomItMayConcernedFROM:##########We... Date Issued: MAR 1, 2008
LETTER OF INTENT
Our Ref. No. :
TO : To Whom It May Concerned
FROM : ##########

We, #######################, Hereby State And Represent That It Is Our Intention To Purchase, And We Hereby Confirm That We Are Ready, Willing And Able To Purchase The Following Commodity As Per The Specification And In The Quantity And For The Price As Specified In The Terms And Conditions As Stated Below.

COMMODITY : Cu
ORIGIN : TO BE ACCEPTABLE
SPECIFICATION : Chemical Composition:
ELEMENTS VALUE ELEMENTS VALUE
COPPER (Min %Age) 99.99% SILICA (SI/Ppm) 0.3
IRON (Fe/ Ppm) 2 COBALT (CO/ Ppm) 0.2
SULPHUR (S/ Ppm) 4 ARSENIC (AS/ Ppm) 0.1
OXYGEN (2/Ppm) Nil BISMUTH (BI/ Ppm) 0.1
ARGENT (AG/Ppm) 10 MANGANESE (MN/Ppm) 0.1
LEAD (PB/Ppm) 0.2 TELEURIUM (TE/Ppm) 0.05
NICKEL (NI /Ppm) 0.2 ALUMINIUM (AL/Ppm) 0.5
SELENIUM (SE/Ppm) 0.3 MAGNESIUM (MG/Ppm) 0.4
ANTIMONY (SB/ Ppm) 0.1 ZINC (ZN/ Ppm) 0.4

QUANTITY : 500-3,000 MT / Month
CONTRACT LENGTH : 12 Months
LOADING PORT : Seller’s Discretion
DESTINATION PORT : CIF China Port

TARGET PRICE : CIF CHINA PORT
DELIVERY TIME : Within 30~45 Days After Received LC

INSPECTION : Quality, Quantity, Weight By SGS/CCIC At Seller’S/BUYER’S Cost At Loading Port And Unloading Port

PAYMENT : Irrevocable, Transferable/Transferable LC At Sight 100% In USD(the final beneficiary to be indicated in L/C and loading port SGS as a document to be requested by L/C )
PBG : 3-5% PGB Issue By Seller And Is Attached To Final Contract
LOI VALIDITY : 15 Days From The Date Of Issuance

Sincerely Yours,
不要自动翻译,需要专业的国际商务翻译,我急用,将把积分全部奉送
百度网友30afba0
无力不起早,老大,你这一大穿,谁有心思帮你翻啊。自己把分数加上去,或许有人还会考虑一下。
翎渡飞戾
日期发行: 2008 年三月 1 日
意图的信
我们的裁判员。 号码 :
到 : 到谁它可能关心的
从 : ##########

我们,#######################, 藉此州而且表现它是我们的意图到购买, 和我们藉此确定我们准备好 , 乐意和能够到购买下列的日用品同样地每一规格和在量和为那价格同样地指定的在下面的依照决定了的条款及条件。

日用品 : Cu
起源 : 是可接受的
规格 : 化学的作文:
元素评价元素价值
铜 (最小 %年龄)99.99% 矽石 (SI/百万分之一)0.3
铁 (Fe/百万分之一)2个钴 (CO/百万分之一)0.2
硫磺 (S/百万分之一)4个砷 (当做/ 百万分之一)0.1
氧 (2/百万分之一) 无铋 (BI/百万分之一)0.1
银 (AG/百万分之一)10个锰 (MN/百万分之一)0.1
领引 (PB/百万分之一)0.2 TELEURIUM(TE/百万分之一)0.05
镍 (NI/百万分之一)0.2个铝 (AL/百万分之一)0.5
硒 (SE/百万分之一)0.3个镁 (毫克/百万分之一)0.4
锑 (SB/百万分之一)0.1 锌 (ZN/百万分之一)0.4

量 : 500-3,000个机械翻译 / 月
契约长度 : 12 月
载入港口 : 卖方的慎重
目的地港口 : CIF 中国港口

目标价格 : CIF 中国港口
递送时间 : 在 30里面~45 天在被一般承认的之后 LC

检验 : 质量、量, 在卖方/买主的 SGS/CCIC 的重量费用在载入港口而且卸货港口

付款 : 不能唤回又可转移的/可转移的 LC 在视力 100% 在 USD(结局受益人是指出在 L/C 和载入港口 SGS 当做一文件是请求被 L/C)
PBG: 3-5% PGB 由卖方发行和是附件对结局契约
LOI 有效性 : 15 天从发行的日期起

敬上