有几句不明白,请帮忙翻译一下。

Weareverysorry,thatyourwatchisnotworkinganymore.Ifit'sawarrantycasecanweonlysayitasso... We are very sorry, that your watch is not working anymore.
If it's a warranty case can we only say it as soon as your watch is in our hands.
I can organize a pick up.
Just send me :
1. the date for picking up (not today- earlier on Wednesday the 3rd of September)
2. the time
3. your phone number
4. of course the address

From your side, as soon as you receive the control number from me,
you have to :
1.fill the commercial invoice (just see above
2.the way bill (you will become from Fedex)

Please fill a commercial invoice as "REPAIR WATCH" with a value of 700,-€ like this one for example (just change the value)
匿名用户

你的手表已经停止工作, 对此我们深感歉意。

如果你的手表在保修期内,请尽快把手表寄给我们。

我可以安排预约收件,请发邮件给我:

  1. 取件日期 (不是今天,在9月3号之前)

  2. 具体时间

  3. 你的电话

  4. 还有你的地址

在收到我提供给你的控制编号后(类似于快递取件的编号),请尽快完成以下事宜:

  1. 填写商业发票(请参照上面)

  2. 填写快递单(快递是Fedex联邦快递)

在填写商业发票是,请参照发票模板, 写上手表维修,海关价值 700欧元 (REPAIR WATCH" with a value of  700),更改成你手表的价值。

友情提示,联邦快递的运单和商业发票请用英文填写。

大舒452
1.是人名。
译文:程昱的胆识,比起孟贲、夏育真是有过之而无不及啊。

2.知足不辱是典故。
【出处】《道德经》第四十四章,“故知足不辱,知止不殆,可以长久”。
译文:程昱说:知道满足才不会受辱,我可以退隐了啊。

程昱退的背景:
以前刘备失去徐州,前来归附曹操。程昱劝曹操杀刘备,曹操不听。后来曹操吞并刘表的荆州,刘备投奔孙权求助。别人认为孙权必杀刘备,程昱却认为孙权肯定会资助刘备,共御曹操。荆州平定之后,曹操自满意得,说:当时兖州之败(吕布偷袭曹操老家)的时候,多亏有了先生,我才能有今天这个地步啊。然后程昱说:知足不辱,吾可以退矣。其实是看出了曹操的自得之意,自己平时得罪人又多(昱性刚戾,与人多迕),急流勇退,以得善终。
追问
差事吧