急需英语阅读翻译!!!

thesearesomeideasthatsomepeoplecameuhttp://wenku.baidu.com/link?url=szE6UpAbucx2xkJuH... these are some ideas that some people came u
http://wenku.baidu.com/link?url=szE6UpAbucx2xkJuHYu8jTZR9oELESd7wN-f_GryHEAF7aW9Qpcw8eYfcchgSY-5yjifmUfmO6l3esBk8YKgzWrb0RqFMKbiYbEjvfwt9xG
文库里的B篇
副副副傅会长
In the future your automobile will run on water instead of gas!You will be able to buy a supercomputer that fits in your pocket!You might even drive a flying car! For each prediction that has come true today,several others have missed by a mile. Many of these predictions didn't consider how people would want to use the technology,or if people really needed it in their lives or not. Let's look at some predictions from the not-too-distant past. Robot Helpers Where's the robot in my kitchen?Nowhere,of course. And he's probably not coming anytime soon. Robots do exist today,but mostly in factories and other manufacturing environments. Back in the 1950s,however,people said that by now personal robots would be in most people's homes. So why hasn't it happened?Probably because robots are still too expensive and clumsy. And maybe the idea
您在未来的汽车将运行在水代替气!你将能够购买一台计算机,适合在你的口袋里!你甚至可以把飞行汽车!每一个预言成真今天,几人一英里错过。许多这些预测没有考虑到人们如何将要使用的技术,或如果人们真的需要在他们的生活或不。让我们在不太遥远的过去的一些预测看。机器人助手在我的厨房机器人在哪里?不,当然。他可能不来很快。机器人现在确实存在,但大多在工厂和其他制造环境。然而,早在20世纪50年代,人们说,现在的个人机器人将在大多数人的家园。为什么还没有出现?可能是因为机器人仍然过于昂贵和笨重的。也许这个主意
of robots cooking our dinners and washing our clothes is just too weird.At home we seem to be doing fine without them. Telephones of Tomorrow In 1964 an American company introduced the video telephone. They said by the year 2000 most people would have a video phone in their homes. But of course the idea hasn't caught on yet. Why?The technology worked fine,but it overlooked something obvious:People‟s desire for privacy. Would you want to have a video phone conversation with someone after you just step out of the shower?Probably not - it could be embarrassing!Just because a technology available doesn't always mean people will want to use it. And finally, how about that crazy prediction of the flying car?It's not so crazy anymore!But a flying car remains one of the most fascinating technology ideas to capture our imagination. Keep watching the news, or perhaps the sky outside your window, to see what the future will bring.
机器人烹饪晚餐、洗我们的衣服太奇怪。在家里我们似乎做的很好,没有他们。电话明天1964美国公司推出的视频电话。他们说2000的时候,大多数人会有一个视频电话在他们的家园。当然,这种想法还没抓到呢。为什么?技术运作良好,但它忽略了一些显而易见的:人的‟隐私的愿望。你想有一个在你刚刚走出淋浴一个视频电话谈话吗?不可能-可尴尬!仅仅因为一个可用的技术并不总是意味着人们会想使用它。最后,如何疯狂的预测会飞的车吗?这不是太疯狂了!但飞行汽车仍然是一个最有趣的技术思路捕捉我们的想象力。看新闻,或是外面的天空你的窗户,看到未来会带来什么。
adven11hot
答案:CADC
未来的汽车燃料将由水代替汽油! 您可以买一个超级计算机放进你的口袋里!你甚至可以驾驶飞行汽车!
对于今天已经实现了的每个预测, 都有其他几个错出一大截。这是因为其中许多预言没有考虑人们想要如何使用科技, 或者,人们在生活中是否真的需要它。
让我们来看看一些不太久之前的预测 。

机器人助手

我的厨房机器人在哪里? 当然哪里都没有。而且他很可能不会很快到来。机器人在今天确实存在,但主要是在工厂或其他生产环境。
然而,在20世纪50年代,人们说到现在个人机器人将出现在大多数人的家里。
那么,为什么没出现呢? 可能是因为到现在机器人仍然过于昂贵而且笨拙。而且也许由机器人给我们准备晚餐和洗衣服的这个想法实在是太怪异 。在家里,我们似乎没有它们也做得很好。

未来的电话

1964年,一家美国公司推出了视频电话。他们说,到2000年大多数人都会有一个视频电话在自己家中。当然,这个想法到现在一直没有流行起来。
为什么?这样的技术现在已经很好了,但它明显忽略了一些东西,人们“渴望的隐私。你会想刚走出淋浴马上与别人来一个视频通话话吗? 可能不会吧,--太尴尬了!
仅仅因为现有技术可以做到并不总是意味着人们会想使用它。
最后,飞行汽车的疯狂预测会如何? 这已经不是那么疯狂了!但飞行汽车仍然是最捕捉我们想象力的迷人的科技设想。保持看新闻或你窗外的天空,看未来会有什么吧。
伯乐园
分太少,300分给你答案