假如你是李华,你的好朋友王明转学了,但是到了新的环境遇到了一些交友的困难。作为朋友,你很想给她点建议

假如你是李华,你的好朋友王明转学了,但是到了新的环境遇到了一些交友的困难。作为朋友,你很想给她点建议。于是你写了一封电子邮件,鼓励她努力适应新的环境。要点如下:1.要自信... 假如你是李华,你的好朋友王明转学了,但是到了新的环境遇到了一些交友的困难。作为朋友,你很想给她点建议。于是你写了一封电子邮件,鼓励她努力适应新的环境。要点如下:1. 要自信,自信的人交友时才有魅力;2. 与人微笑,交谈时要目视对方;3. 主动邀请同学一起聊天或者学习;4. 培养和与人分享你的兴趣爱好。注意:1. 词数120左右; 2. 可适当增加细节。Dear Wang Ming,Best wishes and good luck!Yours, Li Hua 展开
宥子dgTW烶喰47

Dear Li Ming
I’m sorry to hear that you are not getting along well with the students in the new school. So I’d like to give you some tips.
First, be as confident as you can. There’s nothing that attracts people more than someone who has a fairly positive attitude to wards life ,Next, make eye contact with others ,smile at them when they look at you ,and laugh when they say something that’s funny, it makes you seem friendly. Third, invite others to do things together, For example, you can ask them to do small talk. It’s better to develop and share your interest with them.
Last but not least ,don’t be too hard on yourself .Making new friends takes a lot of time and effort You should be patient.
Best wishes and good luck!
Yours,
Zhang Hua

试题分析:这是一篇提纲类作文,我们需要用正确的英语把给出的要点表达出来.本作文中给出的要点比较具体,故需要准确表达.写作时注意准确运用时态,上下文意思连贯,符合逻辑关系,尽量使用自己熟悉的单词句式,同时也要注意使用高级词汇和高级句型使文章显得更有档次。特别注意在选择句式时要赋予变化。
点评:本文属于提纲类作文,动笔前,一定要认真分析要点,理解要点要表达的含义,不能遗漏要点,跑题偏题。平时除了加强词汇积累,写作联系以外,还可以适当记忆一些类似的范文,这样在考试中可以起到事半功倍的效果。