求几句英语句子的翻译

1.Ihadnottostarewhenicaughtmyfirstglimpseofareallivecollegefootballplayer.2.Igaveuptr... 1. I had not to stare when i caught my first glimpse of a real live college football player.
2.I gave up trying to act my way through college(this wasn't drama school) and began not acting at all.
3.The youngest is twenty, a boy, who has spent the last couple of years,doing enough odd jobs to stay in grass and food.
4.Somewhere along the line people got the modern idea that fun was there for the asking.
5.we could have half as much fun as those rough-and-ready guys around the locker room.
6.and so we ended up going through every Big Event we ever celebrated, waiting for the fun to start.
7.The god of mirth is paying aus back for all those years of thinking fun was everywhere by refusing to come to our party.
8. It was the kind of day and friendship and occasion that made me deeply regretful that i had to grow up.
9.Even the small untruths that are not meant to hurt encourage a certain cynicism and loss of trust.
10. The most understandable and forgivable lies are an exchange of what ethicists refer to as the principle of trust for the principle of caring.
11.Still, we must ask ourselves if we are willing to give our friends and associates the authority to lie to us whenever they think it is for our own good.
句子有点多,但是我是真心求解的啊。谢谢各位了。
shine暗夜星空
1.我没有盯着当我终于第一次看到一个活生生的大学橄榄球运动员.
2.我放弃了我在大学期间采取行动(这不是戏剧学校),开始不表演。
3.最小的儿子20岁,一个男孩,他在过去的几年中,做足够的零工留在草和食品。
4.沿线的人得到了现代理念,有趣的是那里的要求。
5.我们可以有一半的乐趣是那些潦草的家伙在更衣室。
6.所以我们最终要通过每一个重大事件我们有没有庆祝过,等待着有趣的开始。
7.欢笑是付费的神为所有那些年来自回来的思考乐趣无处不在,拒绝来参加我们的晚会。
8.这是种天和友谊和场合让我深深遗憾,我不得不长大。
9.甚至小谎言,并不是为了伤害鼓励一定愤世嫉俗和失去信任。
10.可以理解,最可原谅的谎言交换什么伦理学家指为原则的信任为原则的关怀。
11.不过,我们必须问自己,如果我们愿意给我们的朋友和同事有权向我们撒谎每当他们认为它是为我们自己的好。

望采纳~全是手打!
helencherish
1. 当第一眼瞥见这位真正的校园足球队员,我就被吸引住了。
2. 我放弃了校园里自我的这种表演方式(因为毕竟这里不是戏剧学院),而且是永远的放弃了。
3.其中年龄最小的才二十岁,是个男孩,在过去好多年里,他做着各种兼职才勉强来维持生计。
成熟oo苹果
1、当我瞥到直播的大学足球队员时,我并没有仔细看。
2、在大学(这不是一所戏剧学校)我放弃了我的表演,从此以后就根本没有上过台。
3、最年轻的20岁,是一个男孩,他最后两年做了很多怪事,这使他生活在草和食物(?)中。
4、沿着线路的某处,人们取得了一个现代的理念,即问询具有无穷乐趣。
5、在上锁的房间周围,跟那些举止粗野的但准备良好的家伙相比,我们只能得到一半乐趣。
6、我们不再参加原来庆祝过的所有大事件,等待着乐趣的降临。
7、对于那些认为到处都存在快乐而拒绝参加我们的聚会的人们,快乐之神回敬au(?)给他们。
8、就是那些日子、友情和场合使我深深地感到我不得不长大。
9、即使是那些主观上并无恶意的小谎言也从鼓励了某种玩世不恭,造成了信任的流失。
10、最应得到理解和原谅的谎言是那些伦理学家所说的以信任为原则的基于关爱的谎言。
11、但我们还是要问问自己是否愿意给我们的朋友和亲戚向我们说谎话的特权即使是为我们好。
航航great
(1)当我第一次瞥见大学的橄榄球真正的运动员播的时候,我就不得不盯着它。
(3)最小的一个男孩20岁,为了呆在球场上和得到食物,他已经靠打零工度过了几年。