0x0000007B(0XF78AE524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000)求大神帮助

按下开机按钮之后,按F8,安全模式,MicrosoftWindowsXPProfessional过了几秒钟之后,屏幕就成蓝色的了,还有一些英文(如下)Aproblemha... 按下开机按钮之后,按F8,安全模式,Microsoft Windows XP Professional 过了几秒钟之后,屏幕就成蓝色的了,还有一些英文(如下) A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer. Technical information: ***STOP:0X0000007B (0XF78AE524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) 无论什么模式都进不了 怎么办呢 展开
刷机 追问: 怎么弄啊 回答: 恢复出厂设置 追问: 电脑里没这选项 系统也进不去 能不能在BIOS里操作 如果可以的话 把具体做法讲一下好吗 回答: 找个维修中心,很难说清楚,要不了多少钱…… 追问: 现在是春节啊 店都关门了呀 不然就不用上网问了 回答: 我以前遇到类似问题,很麻烦,很容易出错! 追问: 我搜了好多 那天总算修好了 今天看看这个问题 就你跟我交谈了3句话 尽管没帮到什么忙 但分还是送你了

记得采纳啊
名片