谁帮忙翻译一下啊

Over100yearsago,AmericaninventorThomasEdisoninventedincandescentlamps.Thismarkedthebe... Over 100 years ago,American inventor Thomas Edison invented incandescent lamps.This marked the beginning of the modern lighting industry.Now,we are beginning to move on from this great invention.
On Oct 1,China started to ban imports an sales of 100-watt-and-above incandescent lamps.Hence,more and more energy saving lamps will now be used in Chinese homes.
Energy saving lamps last longer and work better.A100-watt incandescent light lasts 1,000 hours,while an energy saving lamps are more expensive.
Using energy-saving lamps saves electricity.According to the National Development and Reform Commission,if we use energy-saving lamps instead of incandescent lights,we can save 48 billion kilowatt-hours of electricity ever year.
在洪泽湖配钥匙的翠菊
100年前,美国发明家托马斯爱迪生发明白炽灯。这标志着现代照明行业的兴起。现在,我们开始将改进这项伟大的发明。
10月1日,中国开始禁止进口销售100瓦的白炽灯。因此,越来越多的节能灯将被用于中国家庭。
节能灯使用寿命更长,工作普通100瓦的白炽灯可以持续1000小时,而一个节能灯更长(这个expensive我认为是时间长)。
使用节能灯省电。根据国家发展和改革委员会,如果我们用节能灯取代白炽灯,我们一年可以节省48000000000千瓦时的电力。
Jforyou1314
100年前,美国发明家爱迪生发明了白炽灯。这标志了现代照明工业的开始。现在我们一直沿着爱迪生的脚步在探索前进。10月1日起,中国开始禁止进口100或100瓦以上的白炽灯。因此节能灯将在越来越多的中国家庭使用。节能灯耐用效果好。一个100瓦的白炽灯能持续使用1000小时,但是节能灯更贵一点。使用节能灯省电。根据国家发改委的调查显示,如果节能灯代替白炽灯的话,每年我们能节省480亿千瓦时的电能。
叫我墨大婶
100年前,美国发明家托马斯爱迪生发明白炽灯。这标志着现代照明行业。现在,我们开始将在这项伟大的发明。
1日,中国开始禁止进口销售100-watt-and-above白炽灯。因此,越来越多的节能灯将被用于中国家庭。
节能灯使用寿命更长,工作better.a100-watt白炽灯持续1000小时,而一个节能灯更昂贵。
使用节能灯省电。根据国家发展和改革委员会,如果我们用节能灯取代白炽灯,我们可以节省48000000000千瓦时的电力的一年。
100年前,美国发明家托马斯爱迪生发明白炽灯。这标志着现代照明行业。现在,我们开始将在这项伟大的发明。
1日,中国开始禁止进口销售100-watt-and-above白炽灯。因此,越来越多的节能灯将被用于中国家庭。
节能灯使用寿命更长,工作better.a100-watt白炽灯持续1000小时,而一个节能灯更昂贵。
使用节能灯省电。根据国家发展和改革委员会,如果我们用节能灯取代白炽灯,我们可以节省48000000000千瓦时的电力的一年。