请问有一首英文歌,女的唱的. 歌词好像有it's me 或者this is . 一直重复

  • 你的回答被采纳后将获得:
  • 系统奖励15(财富值+成长值)+难题奖励20(财富值+成长值)
sharapova36

Love The Way You Lie (Part Ii)
演唱:Eminem,Rihanna

Rihanna-Love the way you lie (part ii) (feat. Eminem)
On the first page of our story 在我们的故事的一开始
The future seemed so bright 未来似乎是那么地美好
Then this thing turned out so evil 慢慢地,一切开始变得如此邪恶
I don't know why I'm still surprised 这是为什么?我还是像第一次一样那么惊讶
Even angels have their wicked schemes 甚至连天使都有她们的邪恶计划
And you take that to new extremes 你却淋漓尽致地把它发挥到极致
But you'll always be my hero 但你永远是我的英雄
Even though you've lost your mind 即使你已经失去理智
追问
都不是
非衣雨语
引用sharapova36的回答:
Love The Way You Lie (Part Ii)
演唱:Eminem,Rihanna

Rihanna-Love the way you lie (part ii) (feat. Eminem)
On the first page of our story 在我们的故事的一开始
The future seemed so bright 未来似乎是那么地美好
Then this thing turned out so evil 慢慢地,一切开始变得如此邪恶
I don't know why I'm still surprised 这是为什么?我还是像第一次一样那么惊讶
Even angels have their wicked schemes 甚至连天使都有她们的邪恶计划
And you take that to new extremes 你却淋漓尽致地把它发挥到极致
But you'll always be my hero 但你永远是我的英雄
Even though you've lost your mind 即使你已经失去理智
歌名 hello