be good for、be good with、be good to、be good at的区别

匿名用户
  1. be good for (sth.) 有益于;对……有好处

    eg. Doing sport is good for your health.

    运动有益健康。

  2. be good with  (sb.) 与...相处良好

    eg. She is good with her new friends.

    她和她的新朋友们相处得很好。

  3. be good to (sb.) 对……好;对……很慈善

    eg. She is good to her dog.

    她对她的小狗很好。

  4. be good at (sth.)擅长做……

    eg. She is good at piano.

          她钢琴弹得很好。

玲姐英语趣分享

be good at/be good with/be good for/be good to,你会区分吗?快来跟着玲姐一起涨知识啦

恺伴哦5070

龙凤long
Be good at be good with be good to be good For
教室的学生
be good for 为了……好
be good with与……友好
be good to对……好
be good at 擅长……