请帮我把下面这段话翻译成英文,尽量用简单词汇。

中国有很多不同的家庭模式,比如说同性恋家庭,和跨国家庭。现在社会对同性恋呈现一种包容和接受的态度,越来越多的同性恋组成家庭,而且他们会收养孩子,这种家庭与普通家庭有所不同... 中国有很多不同的家庭模式,比如说同性恋家庭,和跨国家庭。现在社会对同性恋呈现一种包容和接受的态度,越来越多的同性恋组成家庭,而且他们会收养孩子,这种家庭与普通家庭有所不同,但是他们依旧会给孩子提供良好的成长环境。
跨国婚姻指婚姻超越了国界以及不同国家的人之间所结成的婚姻关系。夫妻双方可以更好的了解对方国家的文化习俗,混血儿通常会比较漂亮。但是这种婚姻也存在一定风险。
靜狼飛鷹
中国有很多不同的家庭模式,比如说同性恋家庭,和跨国家庭。现在社会对同性恋呈现一种包容和接受的态度,越来越多的同性恋组成家庭,而且他们会收养孩子,这种家庭与普通家庭有所不同,但是他们依旧会给孩子提供良好的成长环境。
跨国婚姻指婚姻超越了国界以及不同国家的人之间所结成的婚姻关系。夫妻双方可以更好的了解对方国家的文化习俗,混血儿通常会比较漂亮。但是这种婚姻也存在一定风险。
There are many different family patterns in china, such as lesbian family and cross-border family. Now the socity accepts and forgive the homosexuals。more and more
homosexuals make up their home,and the will adopt children. this family is different from ordinary family, but they still provide good growth environment for children.
cross-border family refers to the marriage that cross the border and people in different contries get married. couples can know the customs and culture of the other side’s country. The mixed-blood are very beautiful usually.but this marriage exists some risks too.
神捕铁手
character常用的意思有两个:
性格,这肯定是不可数的。
可数时,character(s),这时character指“字符”,尤指“汉字”。