请问英语翻译

ThefirstdayaftertheEidal-AdhaMuslimholidaysawabidforacease-firecollapseamidrenewedcla... The first day after the Eid al-Adha Muslim holiday saw a bid for a cease-fire collapse amid renewed clashes and more than 500 people had died in fighting over its four days。 展开
杨娃娃463
穆斯林宰牲节后的第一天见证了一场微了在不断出新的冲突中的熄火冲突的竞标,四天以来,五百多人已死于打斗中。
peachyoyo11
穆斯林古尔邦节假期后的第一天见证了由于新产生的冲突而导致的停火协议的结束,在过去的四天时间里超过500人死于此次战斗。
giggle8013
宰牲节穆斯林节日之后的第一天见证了一个新的冲突的结束和在战斗的四天中超过500人的死亡。