各位高手帮我翻译成中文

帮我译成中文急哟......Tohelpkidsbuildstrongerconnectionswithothers,youcanpulltheplugonTVsandc... 帮我译成中文急哟......
To help kids build stronger connections with others, you can pull the plug on TVs and computers. Your family will thank you later. They will then have more time for face-to-face relationships, and they will get snore sleep.
Limit the amount of virtual (虚拟的) violence your children are exposed to. It’s not just video games and movies; children see a lot of murder and crime on the local news.
Keep your expectations for your children reasonable. Many highly successful people never attended Harvard or Yale.
Make exercise part of your daily routine. It will help you deal with your own anxieties and provide a good model for your kids. Sometimes anxiety is unavoidable. But it doesn‘t have to ruin your life.
dami333
以帮助孩子建立更强有力的联系,与他人一起,你可以打开插头上电视和电脑。你的家人会感谢你。他们届时将有更多时间进行面对面的关系,他们将获得打鼾睡眠。
数量限制的虚拟(虚拟的)暴力,你的孩子有机会接触。这不只是视频游戏和电影;儿童看到许多谋杀和犯罪问题,对本地的新闻。
保持你们的期望,为自己的孩子而合理的。许多非常成功的人从未参加过美国哈佛大学或耶鲁大学。
让运动的一部分,你的日常工作。它可以帮助您处理自己的焦虑,并提供了一个良好的示范,为您的孩子。有时焦虑是不可避免的。但它没有毁灭你的生命。
chiawching
为了要和其他帮助小孩建立较强壮的连接,你能结束电视和计算机。 你的家庭稍后将会谢谢你们。 他们然后将会为面对面的关系有较多的时间,而且他们将会争取鼾声睡觉。限制你的孩子遭受的大的虚拟暴力。 它不只是电视游乐器和电影; 孩子在当地的新闻上见到许多谋杀和罪行。

使你的孩子的你的期待保持合理的。 许多高度地成功的人不曾叁加了哈佛或耶鲁。

使练习成为你的每日常式的一部份。 它将会帮助你处理你自己的焦虑而且提供你的小孩的一个好模型。 有时焦虑是不可避免的。 但是它没有毁灭你的生活。