英语高手来帮忙翻译下,谢谢!!

RichardKlein,ananthropologistatStanfordUniversityinCalifornia,saidthatearlymodernhuma... Richard Klein, an anthropologist at Stanford
University in California, said that early modern humans 100 000 years ago were
confined to Africa and seemed no different from their now-extinct cousins Home
Neanderthalensis and Homo Erectus in Europe and Asia. Then, 50 000 years ago,
behaviour altered dramatically: “There was a biological change, a genetic
mutation of some kind that promoted the fully modern ability to create and
innovate.” “When you look at the archaeological record before 50 000 years age,
it is remarkable homogeneous.There are no geographically delineated groups of
artifacts. Suddenly, modern-looking people began to behave in a modern say,
producing art and jewellery …manufacturing styles and different cultures.”
Anthropologists have argued for years about this. Some researchers saypopulation increase triggered creativity.
画中冰
斯坦福大学的人类学家Richard Klein
在加州大学说,早期现代人类100年前
局限于非洲和似乎没有区别,现已灭绝的表亲家里
尼安德塔人与直立人在欧洲和亚洲。然后,50 000年前,
行为改变戏剧性地:“有一个生物变化,一个基因
突变的某种完全现代的能力,促进了创建和
创新。“当你看考古记录50 000年的年龄,之前
这是非凡的均匀。没有地理划分组
工件。突然,现代感的人们开始表现在现代说,
生产艺术和珠宝…制造风格和不同的文化。”
人类学家认为多年来这。一些研究人员saypopulation增加引发了创造力。
歌嫣永恒920126
李察克莱因,斯坦福大学的人类学家
在加利福尼亚大学,说,早期现代人类100 000年前
局限在非洲,似乎没有不同于他们现已绝灭的亲戚家
尼安德塔人和直立人在欧洲和亚洲。然后,50 000年前,
行为戏剧性的改变:“有一个生物的变化,遗传
突变的一些种类,促进了完全现代化的创造能力和
创新。”当你看到的考古记录000年前50岁,
值得注意的是均匀的。有没有在地理上界定的群体
人造物品。突然,现代的人们开始有了现代的行为说,
生产艺术和珠宝……制造方式和不同的文化。”
人类学家们就此问题已经争论多年。一些研究人员saypopulation增加引起的创造力。

自己原创,给个分啊!
匿名用户
李察克莱因,斯坦福大学的人类学家
在加利福尼亚大学,说,早期现代人类100 000年前
局限在非洲,似乎没有不同于他们现已绝灭的亲戚家
尼安德塔人和直立人在欧洲和亚洲。然后,50 000年前,
行为戏剧性的改变:“有一个生物的变化,遗传
突变的一些种类,促进了完全现代化的创造能力和
创新。”当你看到的考古记录000年前50岁,
值得注意的是均匀的。有没有在地理上界定的群体
人造物品。突然,现代的人们开始有了现代的行为说,
生产艺术和珠宝……制造方式和不同的文化。”
人类学家们就此问题已经争论多年。一些研究人员saypopulation增加引起的创造力。