问一句英语翻译及其语法

“Yes,Isee.I’mnotaccustomedtothis,butIwilltrytodoasyousay…Bill.”“Good,then,Iexpect(32)... “Yes, I see. I’m not accustomed to this, but I will try to do as you say… Bill.”
“Good, then, I expect (32) _____ (hear) more from you at staff meetings or at any other time you want to discuss an idea with me.”
“Yes, of course. Thank you, Mr. Will… Bill.”
32. to hear

我何填这个啊!帮我讲解一下谢谢!
再翻译一下,我不要机器翻译谢谢!
高青岚
语法;expect to do sth.
“是的,我明白了。我不习惯,但我会尽量照你说的做...Bill。”
“好,那么,我希望在员工大会上或者任何你想和我讨论想法的时候听到更多你的话。”
“是的,当然,谢谢你,Will ... Bill先生。”
heilaoda88818
--是的。 我明白了。比尔,我不是很习惯,但我会尽力按你说的去做。
--那好。我希望在员工会议上或其他你想同我探讨问题的任何时候能听到你更多的消息。
--那当然。谢谢比尔先生。
expect (sb) to do sth.希望(某人)做某事。