免费汉译英在线翻译

看完这部电影后。我深深的感觉到。生命在死神面前的渺小。即使每次都有人能预知危险,但是一个人的力量是战胜不了死神的。其实,电影毕竟是电影。他们的死亡都是天灾。从头到尾死神也... 看完这部电影后。我深深的感觉到。生命在死神面前的渺小。即使每次都有人能预知危险,但是一个人的力量是战胜不了死神的。其实,电影毕竟是电影。他们的死亡都是天灾。从头到尾死神也没出现过。在死神的安排下,你就得死。但是,我们自己的命运真的就叫给死神了吗?在大家得知自己的生命已经被死神盯上的时候,大家感到的都是恐惧。那种恐惧是无法避免的,毕竟你自己知道自己将要死了。这难道不恐怖吗?可是,只有主角们知道,自己的命运决不能被死神安排。他们要战斗,虽然最后的结局是改变不了的。但那能说明,我们人类是不怕你死神的。死亡只是一种形式。他改变不了人类心灵深处的信念。虽然是恐怖电影。我却知道了。生存与死亡只有一线之差。当你被死神盯上的时候,他告诉你死亡是你的终点。而我们对死神说的是。。你错了,自以为是的神。死亡不是我们的终点。打破你的计划我们已经胜利了。至于我们的终点,这应该由我们自己决定。 展开
匿名用户
After watching the movie. I deeply felt. Life in the small before death.Even if every time someone can predict the danger, but a person's strength is to conquer not god of death.In fact, the movie is after all movies. Their deaths are natural disasters. From beginning to end death is not appear.Under the arrangement in death, you will die.But, our own fate really call to death?In all that his life has been death, everybody felt the targeting is fear.That fear is inevitable, after all you know she will die. Wasn't this terrorist?However, only protagonists know, their own destiny can never be death arrangement.They will fight, although the final outcome is immutable.But that can show, we humans are not afraid of you a god of death. Death is just a form. He can't change the human heart's core beliefs.Although it is a horror movie. But I know. Life and death is only a fine line between. When you are a god of death, he told the targeting is your destination you die.And we said to the gods of death is. You're wrong, opinionated god. Death is not our destination. Break your plan we have victory.As for our destination, it should be up to us.
万物是有灵性的
提要就业问题不仅是关系经济增长的重大问题,而且更是关系社会稳定和发展的重大政治问题和社会问题,本文在我国就业形势的分析基础上指出照成当今就业困境的原因,并提出解决就业问题的财政政策思路。当前的情况看我国劳动力供给不断增加的同时,由于各种因素的影响劳动力的需求却不断相对猥缩,就促进就业增长的财政策略来看,可将就业视为一种混合产品,成立专门推动就业的机构,实施促进中小企业发展的优惠财税政策 通过扩大财政投入推动小额担保贷款的发展,并努力解决财政资金投入不足的问题完善失业保
障,从而来促进就业的的发展。
乞力马扎罗009
你的朋友有中国人吗?