英语翻译,快!

1.Informationstorageisthemostcommonkindofofficeautomation.2.Mostpeoplehaveusedcompute... 1.Information storage is the most common kind of office automation.
2.Most people have used computer software to write reports and save pictures at home or in an office.
3.This kind of antomation makes it very easy to save what you have written in a digital format.
4.All of the information is stored as text or as an image.
匿名用户
1。信息存储是最常见的一种办公自动化。
2。大多数人使用电脑软体
3这种自动化使得它很容易保存你写在一个数字格式。
4。所有的信息被存储为文本或图像撰写报告和图片保存在家中或办公室。
大家谋幸福
信息存储器是最常见的一种办公自动化软件
大多数人已经在家或者在办公室使用办公软件来撰写报告和保存一些图片
这种软件使格式以数字保存你所写的东西变得容易
所有的信息都以文档或者图像的形式被保存