英语翻译,快!

1.Informationstorageisthemostcommonkindofofficeautomation.2.Mostpeoplehaveusedcompute... 1.Information storage is the most common kind of office automation.
2.Most people have used computer software to write reports and save pictures at home or in an office.
3.This kind of antomation makes it very easy to save what you have written in a digital format.
4.All of the information is stored as text or as an image.
百度网友e16b6fb
1.Information storage is the most common kind of office automation.
信息存储器是最常见的一种办公自动化软件

2.Most people have used computer software to write reports and save pictures at home or in an office.
大多数人已经在家或者在办公室使用办公软件来撰写报告和保存一些图片

3.This kind of antomation makes it very easy to save what you have written in a digital format.
这种软件使格式以数字保存你所写的东西变得容易

4.All of the information is stored as text or as an image.
所有的信息都以文档或者图像的形式被保存

仅供参考
欢迎采纳 希望帮到你
chandlergod
1。信息的存储是最常见的一种办公自动化。
2。在办公室或者家里,大多数人使用电脑软体来写报告已经存储图片
3 这种自动化使得你所写的东西很容易保存为一个数码格式。
4。所有的信息被存储为文本或图像。
sniper9143
1.信息存储是最常见的办公自动化方式。
2.无论是在家里还是在办公室,很多人一直以来都是在用电脑软件写报告和储存图片。
3.这种自动化很容易使你所写的东西以数字形式储存下来。
4.所有的信息都是以文本或图片的形式储存的。
猫殿天下川
1。信息存储是最常见的一种办公自动化。
2。大多数人使用电脑 软件 ,写报告,并保存图片在家里或办公室。
3。这种方式及其自动化使得它很容易保存你已经写下一个数字格式。
4。所有的信息存储为文本或者图像。
liruidianzi
信息存储是最常见的一种...