把这段话翻译英文

头脑特工队电影剧情主角莱莉因为父亲工作的因素举家搬迁至旧金山,要准备适应新环境,但就在此时,莱莉脑中控制欢乐与忧伤的两位脑内大臣乐乐与忧忧迷失在茫茫脑海中,大脑总部只剩下... 头脑特工队电影剧情
主角莱莉因为父亲工作的因素举家搬迁至旧金山,要准备适应新环境,但就在此时,莱莉脑中控制欢乐与忧伤的两位脑内大臣乐乐与忧忧迷失在茫茫脑海中,大脑总部只剩下掌管愤怒、害怕与厌恶的三位干部负责,导致本来乐观的莱莉变成愤世忌俗少女。乐乐与忧忧必须要尽快在复杂的脑中世界回到大脑总部,让莱莉重拾原本快乐正常的情绪。
爱蓝色的梦2015
头脑特工队电影剧情
Brain agent team movie plot
主角莱莉因为父亲工作的因素举家搬迁至旧金山,要准备适应新环境,但就在此时,莱莉脑中控制欢乐与忧伤的两位脑内大臣乐乐与忧忧迷失在茫茫脑海中,大脑总部只剩下掌管愤怒、害怕与厌恶的三位干部负责,导致本来乐观的莱莉变成愤世忌俗少女。乐乐与忧忧必须要尽快在复杂的脑中世界回到大脑总部,让莱莉重拾原本快乐正常的情绪。
The protagonist Laili because father moved with his family to San Francisco, to adapt to the new environment, but at this time, Laili brain control joys and sorrows of the two brain minister Lele and sorrow sorrow lost in the vast mind, brain based only in charge of anger, fear and disgust of three cadres responsible, result into a cynical girl would have been optimistic about Nelly. Lele and sorrow sorrow must as soon as possible in the complex brain world back to the headquarters of the brain, let Laili regain originally happy normal mood.