急求一篇120词英语作文。。。如下题

我们应当珍惜身边的一切美好事物,用自己或他人的例子来说明“人往往失去后才懂得珍惜”用英语写一篇120-150的短文... 我们应当珍惜身边的一切美好事物,用自己或他人的例子来说明“人往往失去后才懂得珍惜”用英语写一篇120-150的短文 展开
百度网友e16b6fb
Love is like air, light bleaching is from. Sometimes it feels no pain is over, and sometimes pain at the beginning, but only know that has been.
The rain is like bus girl, always like a bus last position, often I fall asleep. She likes to do all women like dream. The horse, the prince, the little happiness! But no matter what she does, on the bus but never to this kind of happiness.
Finally one day, she met at the station by the long-awaited person, his handsome smothering her, his smile made her obsession. His every act and every move will let her be overcome by one's feelings of dumping, she just decided, he is her only.

爱情就如空气,轻漂漂的绝离。有时候感觉不到疼痛就已结束,有时候疼痛刚开始,却才知道原来已经过了。
小雨是个喜欢坐公车的女生,永远喜欢公车上最后的那一个位置,常常会坐着坐着就睡着了。她喜欢做所有女人都喜欢的梦。白马,王子,小幸福!可是不管她怎么等,在公车上却从没等来这种幸福。
终于有一天,在车站旁边她遇到了等待已久的人儿,他的帅气让她窒息,他的笑容让她迷念。他的的一举一动总那么让她情不自禁的倾倒,她就这么认定了,他是她的唯一。

仅供参考 欢迎采纳 希望帮到你 记得采纳喔 :-D
deluy
自己编也可以啊,用英文翻译过来就可以了……
功夫0小子
楼下是什么...
百度翻译|||
第一句...