英语对话有几句要翻译

1.Mynaturalskillslieinthisarea,2.Anditshouldlistyouexperienceinreversechronologicalor... 1. My natural skills lie in this area,
2. And it should list you experience in reverse chronological order. I can see we’ve got some work to do!
3. I would feel proud to work for a company like this and to contribute a great deal to its success.
4. I don’t want to feel miserable on the first rung in five years’ time, watching everybody above me.
5.And my primary responsibilities were to maintain the company’s ties with the existing customers and try to find new cargo sources.
6. The knowledge I acquired from textbooks is indeed, but it is equally essential to be able to persuade a potential client to trust you.
7.He told me that my ability to find one customer after another was an asset to the company.
其中1-4在II. Basic Listening Practice部分,5-7在III. Listening In
task 1: Tell me about yourself.部分
原文对话在,只要在文库输入“新视野大学英语视听说教程3”,找到UNIT4部分。
74110哈5
1.我躺在这个地区的自然能力2.而且它应该列出你经验的顺序。我可以看到我们有工作要做......
1201vs
孩子你这样做作业是不对的 - -
追问
我已经是大学生了,这些听力上课已经听过了,课后看一下听力材料,不懂的句子问一下你们有什么不对,不懂就要问。
追答
那姐姐受累答一下,答案正确程度你自酌。
1 我在这方面的技能
2.还应该按照先后顺序列出你的经历。我现在已经看到我们有很多工作要做了。
3.如果能在这样一家公司工作并对它的成功有所帮助,我会很自豪。
4.我不希望自己变得悲哀,在前五年这第一个阶梯上只能仰望别人。
5.我的主要职责是维护公司现有的客户资源,并努力寻找新的客户资源。
6.从教科书中获得的知识是必要的,但同样重要的是如何能够使一个潜在客户信任你。
7.他告诉我,我有能接连不断找到客户资源的能力,就是公司的财富。