帮我翻译中文!

ThepianistandanoldwomanMaikwasaveryfamouspianist.Whenhewasasmallboy,heonceplayedatapa... The pianist and an old woman
Maik was a very famous pianist.When he was a small boy,he once played at a party in the house of a rich man.He was only eight years old,but he had played the piano for several years. At the party he played a famous piece by Beethoven.He played well.
The famous piece has several long rests in it.In each of these rests he took his hands away from the piano and waited.To him thes was very exciting,but the mother of the rich man thought differently.Finally,during one of these rests she came over to him.She touched him on the head,smiled and said,"My boy,why don't you play us what you know well?"
kanqingchul
钢琴家和老妇人
迈克是一个非常著名的钢琴家。当他还是个小男孩时,他一次曾在在众议院的一个富人的聚会上玩。他只有八岁,但是他弹钢琴好几年了。在晚会上他扮演了一个著名的贝多芬曲子,。他弹得很好。
著名的曲子中有几个较长时间的暂停。在每个暂停中他的手离开钢琴并等待。对他而言这是是很令人兴奋的,但富人的母亲却有着不同的想法。最后,在其中一个暂停时她来到他面前。她抚摸着他的头,微笑着说,“我的孩子,你为什么不给我们弹你知道得很好的曲子呢?”
cxd12369874
钢琴家和一位老妇人
  迈克是一个非常著名的钢琴家。当他还是个小男孩时,他曾有一次在一个富有的人聚会上玩。他还只有八岁,但是他弹钢琴好几年了。在晚会上他演奏了一曲贝多芬的一首名曲。他弹得很好。
  名曲中有几个较长时间的停顿。在每个停顿处,他抬起手并等待。对于他来说这非常的兴奋,但富人的母亲却不这么想。最后,在其中一个停顿处,她来到他身边。她抚摸着他的头,微笑着说,“我的孩子,你为什么不为我们弹一首你比较熟悉的曲子呢?”
Bigie5
这位钢琴家和一位老妇人迈克是一个非常著名的钢琴家。当他还是个小男孩时,他曾在一次聚会上玩在众议院的一个富有的人。他还只有八岁,但是他弹钢琴好几年了。在晚会上他扮演了一个著名的块,贝多芬。他打得很好。著名的块中有几个较长时间的休息。在上述每个他把他的手休息离开钢琴和等待。帖前对他是很令人兴奋,但母亲的富人却有着不同的想法。最后,在其中一个休息她来到他。她抚摸着他的头,微笑着说,“我的孩子,你为什么不玩我们你知道吗?”