帮忙翻译一下吧,谢谢了

Strangethingshappenwhenyoutravel,becausetheearthisdividedintotwenty-fourzones(分区).The... Strange things happen when you travel, because the earth is divided into twenty-four zones (分区). The time difference between two zones is one hour. You can have days with more than twenty-four hours and days with fewer than twenty-four hours. You can have weeks with seven days and weeks with fewer than seven.
If you make a five-day trip across the Atlantic Ocean (大西洋), your ship comes into a different time zone every day. As you come into each zone, the time changes one hour. If you travel west, you set your watch back. If you travel east, you set it ahead. Each day of your trip has either twenty-five or twenty-three hours.
If you make a trip by ship across the Pacific Ocean (太平洋), you across the International Date Line (国际日期变更线). This is the point where a new day begins. When you cross the line, you change one full day. If you travel east, today becomes yesterday; if you travel west, it is tomorrow.
百度网友a776193e313
当你要去旅游时,会发生一些奇怪的事情,因为地球分成24个区(分区)。两个区域的时差是一个小时。你可以有天有超过24小时和几天少于24小时。你可以有周七天,周少于七个。
如果你让一个为期五天的行程在跨大西洋的(大西洋),你的船进入一个不同的时区每一天。当你进入每一个区,一个小时的时间变化。如果你旅行西,你把你的表回来。如果你往东走,你提前设置它。每一天你的旅行或者25或23小时。
如果你让一个坐船旅行横跨太平洋(太平洋),你在国际日期变更线(国际日期变更线)。这是新一天开始的地方。当你越线,你改变一天。如果你往东走,今天就会变成昨天,如果你旅行西方,就在明天。
  奇怪的事情发生时,您的旅行,因为地球分为二十四个区(分区)。时间差之间的区域是一个小时。你可以一天二十四小时以上,天有不少于二十四个小时。你可以有周七天,星期少于七。
  如果你进行为期5天横渡大西洋。等一个小时。如果你往西,你把你的手表。如果你向东旅行,你把它向前。旅行中的每一天或者二十五或二十三小时。
  如果你做了一次乘船穿越太平洋,你穿过国际日期线。这是新的一天开始的地方。当你穿过这条线,改变你的一整天。如果你往东,今天成为了昨天;如果你往西,是明天。
蛋蛋是个丫头
奇怪的事情发生时您旅行,因为地球分为二十四个区 (分区)。两个区域之间的时间差别是一个小时。您可以与超过二十四小时天和天与少于 24 小时。您可以用少于七周的七天与。
如果跨大西洋海洋 (大西洋) 进行了为期五天的访问,你的船来每天到不同的时区。你走进每个区域,时间会改变一个小时。如果你走到西,您重新设置您的手表。如果您东旅行,但您设置它前进。每一天的行程已经二十五个或二十三个小时。
如果你使的船之旅跨太平洋 (太平洋),您跨越国际日期变更线 (国际日期变更线)。这是新的一天的开始位置的点。当你跨越行时,您更改一整天。如果你走到东,今天成为昨天 ;如果你走到西,是明天。
匿名用户
个个个个