英文求翻译。

--"Hey,guys,herewego.Comeon!Weareinahurry."Michaelsaid.--SusanandDavidquicklypicksupt... --"Hey,guys,here we go.Come on!We are in a hurry."Michael said.
--Susan and David quickly picks up these heavy weapons on the beach.Then they set a fire on the car which was stole three days ago.
--Mary is looking for something but her face turns bad as despairing as she feels something wrong."Oh my God,Oh my God,Michael ——Michael is the man who had killed himself years ago,God,Susan even didn't know about it."Mary's hands is shaking,she watches at Michael's back and she can hardly believe the true.
--When David passes Mary and see her crazy feeling he finds the serious situation they've got.David has a deep breathe,says to Mary;"So it's gone,right?"
--“Mybe it is missing at the beginning."
匿名用户
——“嘿,伙计们,我们走吧!我们在一个匆忙。”迈克尔说。
——苏珊和戴维迅速拿起这些重武器的海滩上。然后他们生火的车是偷了三天前。
——玛丽寻找的东西,但是她的脸变差为绝望的她觉得有些不妥。“哦,我的上帝,我的上帝啊,迈克尔——迈克尔的人杀死了自己几年前,上帝,苏珊甚至不知道。”玛丽的手在颤抖,她看在迈克尔回来她几乎不能相信真实。
——当戴维通过玛丽和她的疯狂的感觉,他发现他们有严重的状况。戴维有了一个深呼吸,对玛丽说;“所以它走了,对吗?”
——“可能是失踪的开始。”
追问
你的回答很可笑
帐号已注销
嘿,伙计,我们走吧,快点,时间紧迫,麦克说道
susan和david迅速的捡起了沙滩上沉重的武器。然后他们朝车上放火,这车是三天前被人偷走的车。
玛丽在寻找着东西,但他脸色变了很不好,她感觉某件不好的事情即将发生
天啊天啊,麦克!麦克就是数年前自杀的人,天啊,sesan甚至不知道这件事,玛丽的手在发抖着,她看着麦克的后背,她无法接受这个事实,但大卫经过玛丽看到她发狂的表情,他知道情况很严重大卫深呼一口气,对玛丽说,都过去了,对吧?
也许一开始他就是失踪了
willbefamous
嘿,朋友们,我现在就走,快点,我们有急事
追问
怎么就一句啊?