你越努力学习,成绩就会变得越好(英语翻译)

可爱英语小达人
翻译是:The harder you study, the better grades you will get.

句子解释:
study 英[ˈstʌdi] 美[ˈstʌdi]
n. 学习,研究; 课题; 书房; 结论;
vi. 考虑; 沉思; 默想; 努力;
vt. 想出; 详细地检查; 背诵(台词等); 为…费心思;
[例句]She gave up her studies to have Alexander.
为了生亚历山大,她放弃了学业。

better 英[ˈbetə(r)] 美[ˈbɛtɚ]
adj. 较好的; 更合适的; 能力更强的; 好转的;
adv. 更好地; 更; 更妥;
v. 胜过; 上进;
[例句]I like your interpretation better than the one I was taught
你的解释比我以前学过的更让我喜欢。

grade 英[greɪd] 美[ɡred]
n. 等级; 年级; 职别; 成绩等级;
vt. 评分; 安排; 依序排列,依等级排列; 评估;
vi. 属于…等级; 缓缓地变化或发展;
[例句]Dust masks are graded according to the protection they offer
防尘口罩根据它们的防护效果分等级。
百度网友2297dfb
The harder you study, the better you will be.

百度教育团队【海纳百川团】为您解答
如满意,请点击“选为满意答案”按钮,谢谢~
Sum陌
Theharder you study , the better your grade will be.
If you study hard,your grade will be better.

亲,可以的话就采纳吧
沨潇沫
The harder you study, the better the results will be
永远的JXY
The harder you study,the better grade you will get.