以英语句子你怎么看老师

以英语句子你怎么看老师... 以英语句子你怎么看老师 展开
zhaoxiayingyv

1) It's easy to make money. It's a lot tougher to make a difference. Teachers make a difference!赚钱很容易。但改变人生很难。老师改变人生。
  2) We all like having you as our teacher. You have our respect and gratefulness.我们喜欢您做我们的老师,我们尊敬您、感激您。
  3) A teacher touches lives forever. 老师影响学生的一生。
  4) A teacher affects eternity; he can never tell where his influence stops.——Henry Adams一个教师对人的影响是永恒的。——亚当斯
  5) I wish every teacher could have a sunny smile, a healthy body, you are a miracle worker, you feed us, and we deeply thank you!祝老师能每天拥有阳光般的笑容、健康的身体,您是创造奇迹的劳动者,是您哺育了我们,我们深深感谢您!