用过去式写一篇英语作文 翻译我的作文 求翻译 我的假期过

用过去式写一篇英语作文翻译我的作文求翻译我的假期过得非常愉快,我在我的家乡过暑假。那里非常的漂亮,有绿色的植物,清澈的小河,可爱的小动物。还帮我的爷爷做了些农活。除外我还... 用过去式写一篇英语作文
翻译我的作文 求翻译
我的假期过得非常愉快,我在我的家乡过暑假。那里非常的漂亮,有绿色的植物,清澈的小河,可爱的小动物。还帮我的爷爷做了些农活。
除外我还通过看书看电视放松自己,我也和我的朋友一起出去玩。还利用空闲时间去学习更多的知识
总之而言,我的上一个假期过得很愉快
songshuweiwei
my summer vacation of school was very happy,i am speng my time in my hometown .there is beautiful.have green plant and clever lake,the cute animals.help my grandpa did some farm work.
beside of that,i was though read some book and see TV to let me relex,and play with my friend.to use free time to learm more and more knowlege.in words,my last vacation have a good time....