求高手翻译!

Assignment.TheAgreementshallinuretothebenefitofandbebindinguponthePartiesandtheirsucc... Assignment. The Agreement shall inure to the benefit of and be binding upon the Parties and their successors and assigns. XXX may assign this Agreement without the prior written consent of Customer. Customer may assign this Agreement subject to the following provisions:(a) Customer may assign this Agreement pursuant to the sale of 50% or greater of the assets or stock of Customer without the prior written consent of XXX ; (b) except to the extent otherwise is provided under a) Customer must obtain the prior written consent of Enea before the Customer may assign the Agreement to an unaffiliated third party; and (c) Customer shall always inform Enea of a planned assignment of the Agreement no less than thirty (30) days prior to the date on which the assignment is planned to occur. Notwithstanding anything to the contrary herein, Enea shall always be entitled to refuse an assignment of the Agreement by the Customer to a company or an entity involved in business activities that may be considered competitive with any business activities conducted by Enea and/or any of its Affilites. Enea’s consent to Customer’s assignment of the Agreement shall not be unreasonably withheld. A Party shall after an assignment of the Agreement to any of its Affiliates, remain responsible for the Affiliate’s correct fulfillment of its obligations assumed under this Agreement. Upon assignment, Enea may modify and change the License Fees defined in Appendix A and the Support and Maintenance Services and associated fees defined in Appendix A and Appendix B. 展开
百度网友eb03b44
分配、转让
协议遵循并符合双方利益,对双方及其继承人和受让人具有约束力。客户XXX事先如若无书面同意,则不可转让此协议。客户应遵守下列规定才可转让此协议:
(一)根据销售量的50%或更多资产或客户的股票没有XXX的事先书面同意情况下,客户可以转让本协定;
(二)除了到达某种程度,否则是根据第一条所提供的条例执行。在转让本协议给另外一个无附属关系的第三方之前,客户必须事先征得Enea的同意。
并且(三)如果有计划需转让,发生此情况那天起,客户应提前至少30天以上通知Enea策划一份转让协议。虽然在此有相反规定,但是Enea始终拥有拒绝此转让协议的权力,通过客户前往公司或者一家参与商业活动的实体企业,并且该商业活动是被认定为是Enea和/或者其他任意附属机构组织操作的具有竞争性质的商业活动。
Enea允许客户转让该协议并且不得无理拒绝。甲方作为隶属机构,应保持正确履行他的义务在转让协议为任意一家隶属机构签署之后;根据协议,Enea 可以修改和变更在附录A文件内所规定的执照费用,和在附录A, 附录B中规定的支持维护服务以及所相关的一些费用。

一大早的纯手工人脑翻译,望指教采纳!
perseverance!
tryme2see
协议。
本协议对双方,及其继任者和受让方有效,且具有约束力。XXXXX可将此协议转让,而不需客户事先书面同意。客户可以依据以下条件转让本协议:(一)客户出售其50%或以上的资产或股份,而无需XXX的事先书面同意;(二)除另有规定,则(1)客户在向任何无关联之第三方进行转让本协议之前,必须事先取得Enea的书面同意;及(三)客户在准备转让之前提前三十(30)告知Enea该转让事宜。虽此,Enea始终有权拒绝客户向Enea认为其业务与Enea和/或其关联公司形成竞争关系的一家公司或一家实体转让本协议。Enea不得无故保留客户进行转让之同意意见。一方在向其关联方转让协议之后,该方仍需对协议下之义务的履行承担责任。Enea可以修改和改变附件A中所规定之许可费,及附件A和B中所规定之支持和维护服务及相关费用。

(好就请采纳。)
鸢鹓鸳
协议。该协议应适用的利益,对双方和他们的继承人和受让人具有约束力。XXX事先书面同意,客户不得转让本协议没有。客户可以指定本协议受下列规定:(一)客户可分配的50%或以上的资产或股票的客户事先书面同意XXX的销售协议,据此,(二),惟a)客户提供其他的,必须取得Enea的事先书面同意前,客户可指定一个无关联的第三方的协议;及(c)客户应通知Enea的计划分配的协议不小于30(30 )的分配计划之日起发生的前几天。尽管有任何相反规定,Enea的总是有权拒绝客户的协议转让Enea的和/或任何其进行任何商业活动的竞争力,可考虑在经营活动中所涉及的公司或实体Affilites。 Enea的客户的协议转让同意不得被无理拒绝。一缔约方应的转让协议任何联属公司后,仍负责联盟的正确履行本协议项下承担的义务。分配后,Enea的修改和变更的特许权使用费定义见附录A和附录A和附录B中定义的支持和维护服务及相关费用。
守她爱的人
分配。协议应符合利益,并对双方和他们的继承人和受让人有约束力。***客户没有事先书面同意不可以转让此协议。客户遵守下列规定可以转让此协议:(一)客户可以指定本协定根据销售50%个或更多的资产或证券客户的事先书面同意的除外;(二)的程度,否则是根据提供的)客户必须事先取得书面同意,客户之前可以转让协议,一个中立的第三方;和(三)客户应始终通知,一个计划任务的协议不低于三十(30)天之前的日期,计划转让发生。尽管有相反规定,保护始终有权拒绝转让的协议的客户公司或一个实体参与商业活动,可以被视为竞争的任何业务活动进行保护和/或其任何affilites。意大利的同意,客户转让该协议不得无理拒绝。一方应在转让的协议的任何分支机构,负责下属的正确履行其本协议项下承担的义务。转让后,意大利可以修改和变更许可证费用的定义,附录一的支持和维护服务和相关费用的定义,附录和附件B。