高手帮忙翻译一下

Thewaythatpeopleallovertheworldwatchfilmshaschangedtheseyears.Peopledon'tjustgotothef... The way that people all over the world watch films has changed these years. People don't just go to the films any more. They take the films home! The VCR ( 录像机 ), has made this possible, and it has helped change people's lives.
  VCRs make it possible for us to watch films at home instead of the cinema. People can just go to a video store near their houses, rent ( 租 ) one or more films for a day or a weekend, and watch them in their own homes. They cost just a few dollars each day. Many different films are on videotape, from exciting films to interesting plays.
  Watching a film at home can be very easy, and a lot cheaper. VCR owners can make snacks ( 零食 ) and sit back and enjoy a film with family and friends. They can stop the film to make more snacks, answer the phone, or take care of the baby. There are no lines to stand in, no tickets to buy, and no uncomfortable ( 不舒适的 ) cinema seats.
gaozhp800
近年来世界各地的人们看电影的方式已经发生了改变。人们不再仅仅去电影院看电影。他们把电影带回家去看。录像机让人们在家看电影成为现实,这一点促成人们改变了自己的生活方式。
录像机帮我们实现了在家看电影而不用去电影院。人们在自己家附近的录像带店里用一天或一个周末的时间租上一部或几部电影在自己的家里看。租录像带一天只花几美元。录像带电影种类多题材广,从惊险刺激的到风趣幽默的,应有尽有。
在家看电影轻而易举还物美价廉。有录像机的人可以跟家人和朋友坐在沙发上边吃零食边看电影。他们还可以先把电影暂停下来去做更多好吃的零食,或者去接电话,或者去照看一下自己的小孩。这样就不用去等着排队买票,不用去受电影院硬邦邦座位的罪了。
东雨112233
近几年,世界人民看电影的方式有了一些变化。人们不只是去电影院看,还可以在家里看。录像机实现了这个可能性,它还改变了人们的生活。
录像机使我们可以在家里看电影。人们可以去附近的影像店,租一个或多个光碟带回家里看。每天只付一点点钱就够了。录像带上有许多不同种类的影片,有令人兴奋的也有搞笑的。
在家里看电影非常方便,而且很便宜。录像机主人可以吃零食,坐着和家人朋友欣赏电影。他们还可以把电影暂停去吃零食,打电话或者照顾孩子。不用排队,不用买票,不用坐不舒适的的电影院座位。