英语的翻译,谢谢了

<strong>Floodingisoneofthebiggestproblemsontheworld.Inaugust2005,therewasaseriousfloo... <strong> Flooding is one of the biggest problems on the world . In august 2005 ,there was a serious flood in north eastern China . In Fushun more than 100 millimeters of rain fell , and the water level became very high .Eventually about 6800 homes disappeared under water . Soldersworked hard to save people , and tried to prevent the water from rising higher by using bags filled with sand </strong><strong>At the same time on the other side of the world , a typhoon caused a flood that covered the city of New Orleans in the United States . Much of this city lies three meters below sea level . Many people got away from the city early enough , but about 30000 stayed to try to save their homes . Then things went _from bad to worse .The longer people waited for help , the more dangers the situation became .In the end about 1000 people died in the flood . This was one of the most natural disasters in the history of the United States.However , this was a lot fewer than the number of people who died in the tsunami in Asia in December 2004 ----about 300,000.</strong> 展开
樱桃小丸子ok5
< 强壮>洪水是其中一个最大的问题在世界上。2005八月,出现了严重的洪水在中国东北。在富顺超过100毫米的雨量和水位下降,变得非常高约6800家。最终消失在水里。soldersworked努力拯救的人,并试图阻止水位的升高的用沙袋< / strong > < strong >同时在世界的另一端,一个台风引起的洪水覆盖新奥尔良市在美国。很多城市位于海平面以下三米。许多人离开了城市的足够早,但30000留下来试图拯救他们的家园。然后事情就_from糟糕。人们等待救援的时间越长,越危险的局势。最后大约有1000人在洪水中丧生。这是最自然灾害在美国的历史之一。然而,这是一个很大的比人数少的人死于海啸在十二月亚洲2004 ---- 3 00000。< 强壮 >
纳多雷99
洪水是世界上最大的问题之一。 2005年8月,在中国东北地区发生了严重的水灾。在抚顺下跌超过100毫米的雨量,水位非常高的。最终约6800家消失在水中。 soldersworked努力救人,并试图用袋子装满沙子 strong> 的同时在世界的另一边,以防止水从上升的更高,一场台风引起的洪水,覆盖全市在美国的新奥尔良。这个城市位于海平面3米以下。远离城市的许多人得到了足够早,但约30000留下来试图挽救自己的家园。然后的事_from每况愈下。等待的时间越长的人的帮助,更危险的处境变得年底约1000人在洪水中丧生。这是最自然灾害在历史上的团结states.however之一,这是少了很多的数量比2004年12月----在亚洲的海啸中死亡的人约30
腹黑pokemon
洪水是世界上最大的问题之一。 2005年8月,在中国东北地区发生了严重的水灾。在抚顺,雨量超过了100毫米,水位变得非常高的。竟约有6800个房屋消失在水中。士兵们努力地去救人,并试图去用沙袋阻止水位的升高。同时在世界的另一端,一场由台风引起的洪水掩盖美国新奥尔良市,这个城市的大部分地区在海平面3米以下。许多人足够早地离开了这个城市,但仍有30000人留下来去试图拯救他们的家园。然后事情变得越来越糟。人们等待救援的时间越长,局势就越危险。最后大约有1000人在这场洪水中丧生。这是在美国历史上最严重的自然灾害之一。不过,这比2004年12月发生在亚洲海啸丧生的人数少很多——约300000人。