日语怎么翻译?

人与人的交往是生活中必不可缺的一个因素,一个人的力量毕竟是有限的,而想要获得更大的力量就需要伙伴和朋友。是的,对我来说最重要的应该就是朋友。曾经的我拥有过朋友也失去过朋友... 人与人的交往是生活中必不可缺的一个因素,一个人的力量毕竟是有限的,而想要获得更大的力量就需要伙伴和朋友。是的,对我来说最重要的应该就是朋友。曾经的我拥有过朋友也失去过朋友,不,应该说失去的只是伙伴而并非是朋友,什么才是真正的朋友?我曾经在失去的同时也搜索着答案。

每个人的性格不同,生活不同,朋友也不同。我在这里不仅仅是想称赞"朋友"二字,我只是想让还不明白的人们明白,我们身边的朋友是那么的来之不易,要知道他们对我们的付出,要知道他们,理解他们,支持他们,像他们为我们做的一样。然而语言是苍白的,唯一能够表白的只有行动。
柯南说过"语言是利刃,使用不当便会成为可怕的凶器,可能因为一句话的差错,失去一辈子的朋友。一次擦肩而过可能就再也见不到了。"收起你们的任性,认真对待你们的朋友,珍惜现在所拥有的一切吧!
小羽毛球是我

  • 【翻译】:

    人と人との付き合いは生活の中で不可欠な要素で、一人の力は结局有限で、より大きな力を得たいのは仲间と友达。はい、私にとって最も重要なのは友达です。かつての私の友达を失った友达を持ったこともない、言うべきことを失うだけではなく友达仲间は、何が本当の友达?私はかつて失った同时に答えを探していました。

    人の性格は违って、生活は违い、友达も违う。私はここでただけでは「友达」の二文字は、私は自分にはまだ分からないの人々に分かる、身の回りの友达はそんなにのありがたさを知っていて、彼らは私たちのために、彼らは理解して、彼らは、彼らを支持し、彼らが私たちのように。ただ言叶は苍白、唯一告白できるだけ行动。

    コナン「言语は刃、不正使用が恐ろしい凶器になるので、一言の手违いで、一生の友达を失う。一度は肩をこすると、もう会えなくなるかもしれない。あなたたちのわがままを静め、あなた达の友达に真剣に真剣に対応し、今持っているすべてを大切にしよう!

  • 【英语翻译】:

    The interaction between people is an indispensable factor in life, a person's strength is limited, and want to get more power to partner and friend. Yes, the most important thing for me is to be friends. I once had friends and lost friends, no, it should be said that the lost is only a partner but not a friend. What is a true friend? I used to search for the answer as well as I lost.

    Each person's character is different, the life is different, and the friends are different. I'm not here just to be praised "friends" two words, I just want to make people don't understand that our friends are so they know for us to not easily won, to pay, to know them, understand them, support them, as they do the same as us. But the language is pale, the only thing that can be expressed is action.

    Conan said, "language is a sharp blade, and improper use will be a terrible weapon. It may be a mistake in a sentence to lose a friend of life." It might be impossible to see it once again. "Take up your willfulness, take your friends seriously, and cherish everything you have.

亲爱的小明C4

芥末日语

日语中的第一人称表述有:私(わたし)、仆(ぼく)、わし、俺(おれ)、俺(おれ)様(さま)、同学们要分清场合使用哦~