wrⅰte怎么造句?

郑芬多老师

1.Today was really a bit of a write-off for me.
今天对我来说真的有点儿白白浪费了。

2.The car was a write-off, but everyone escaped unharmed.
这辆车报废了,但人员全部安全逃离。

3.Finding a volunteer to write the computer program isn't a problem.
找个志愿者编这个计算机程序不成问题。
淨成

write造句

1、If you'd like one, simply write your name and address on a postcard and send it to us.

如果你想要一个的话,只要把姓名、住址写在一张明信片上寄给我们就行。

2、I had written quite a lot of orchestral music in my student days.

我在学生时代创作过很多管弦乐作品。

3、Jay wanted to write.

杰伊想要写作。

4、Many people have written to me on this subject.

很多人给我写信探讨这个问题。

5、Some six months later,' Freud writes, 'Hans had got over his jealousy.'

“大约6个月后,”弗洛伊德写道,“汉斯克服了他的嫉妒心理。”
518姚峰峰

知道合伙人人力资源行家
大学班长,中共党员。一次性通过英语四六级及计算机二级,现任公司综合办主任。为百度金榜题名时团队团长。

write,写,记录。
write is your book你的书,把write动词当成名词使用形成特定名词。说明事情的结果就跟你写在本子的一样,十有把握
晚风无人可问津

write造句如下:
Please write in pen on both sides of the paper.

请用自来水笔在纸的正反两面书写。

I haven't got anything to write with.

我没有笔可以写字。
我爱婵丫头

Write about your tongue and the best place。希望这句英语能够帮到你。是比较简单的对话句子。