帮忙写一篇英语作文、120词左右、可以适当发挥、写出高一水平就行了、、谢谢 5

国际文化交流中心将组织一次由各国学生参加的“和平友爱”夏令营活动,要求报名者提交一份英文个人简介。假如你是王珊,请根据下列信息写一篇个人简介。姓名:王珊性别女,年龄16岁... 国际文化交流中心将组织一次由各国学生参加的“和平友爱”夏令营活动,要求报名者提交一份英文个人简介。假如你是王珊,请根据下列信息写一篇个人简介。姓名:王珊性别女,年龄16岁,学校:北京阳光中学,其他:爱好音乐,摄影,善于与人交流,乐于助人,热爱自然,热爱和平参加目的:结交朋友,了解外国文化。 展开
wode332ni
Dear Editor,
I am Wang Shan. I am a six-year-old girl. Now I am studying at ChaoYang Middle School in Beijing. I heard you will hold PEACE AND lOVE summer camp. I want to jion you. I like music and photography. I am good at comunacating with others. I have many friends. I love to help others who is in need. I love natrue. I love peace. If I take part the camp, I cam make more foreign friends. I can understand much more foreign culture.
Yours
Wang Shan.
我才小学。。。吐血
法国看过风格
我是他班主任,大家都不要发了。你看我上课不把你