请帮我翻译一下这句话,翻译成英文

我爱诗歌,这是我生命的一部分,是华夏五千年智慧的象征。(只要是外国的文字都可以,例如英文、德文、法文、日文、俄文......能够翻译3种文字以上的额外加送财富值)发错了,... 我爱诗歌,这是我生命的一部分,是华夏五千年智慧的象征。(只要是外国的文字都可以,例如英文、德文、法文、日文、俄文......能够翻译3种文字以上的额外加送财富值)
发错了,是两种文字!!!
qaw159180
I love poetry, which is a part of my life, is the Chinese five thousand years of wisdom.(英)
私の爱の诗は、これは私の人生の一部は中国五千年、知恵のシンボル。(日)
ryan20089451
I love poetry, which is part of my life, and the symbol of the wisdom of the five thousand-year-old Chinese civilization.

欢迎指正,仅供参考
喜头鱼1
英:I love poetry, this is a part of my life, it is the symbol of Chinese five thousand years wisdom
法:J’aime la vie, c’est réduire, dans le cadre de cinq mille ans de la sagesse
来自:求助得到的回答
心若在梦就在20
英语:I love poetry, which is a part of my life, a symbol of China five thousand years of wisdom
日语:私は私の人生の一部であり、中国のシンボルの知恵の5000年である诗を、爱する。
Cher_zxx
I love poetry and it is a part of my life which symbolizes the intelligence of five thousand years of China.