英语面试的句子,自己能力有限,急求高人帮忙翻译,很急!!

我想在新加坡的TAKA工作,首先是因为众所周知新加坡是一下漂亮的花园城市,在那里我可以学习到很多新加坡的文化,可以与不同国籍的人交流,提高我的英语能力;其次是作为一个年轻... 我想在新加坡的TAKA工作,首先是因为众所周知新加坡是一下漂亮的花园城市,在那里我可以学习到很多新加坡的文化,可以与不同国籍的人交流,提高我的英语能力;其次是作为一个年轻的女孩,我喜欢TAKA的各种令人向往的珠宝,我想把他们推荐给更多的人。 展开
jin_vee
I want to work in Singapore TAKA.first because as everyone knows, Singapore is a beautiful garden city, where I can learn a lot of Singapore culture, can communicate with people of different nationalities, improve my English skills; second is as a young girl, I like TAKA a variety of exciting jewelry, I think they recommended to more people.
JerryShayne
【我想在新加坡的TAKA工作,首先是因为众所周知新加坡是一下漂亮的花园城市,在那里我可以学习到很多新加坡的文化,可以与不同国籍的人交流,提高我的英语能力;其次是作为一个年轻的女孩,我喜欢TAKA的各种令人向往的珠宝,我想把他们推荐给更多的人。】
I would like to work in TAKA Company in Singapore. The reasons are as follows:First, it's known to us all that Singapore is an attractive flower city, where I'll be able to learn many cultures and communicate with different people from different nationalities, to enhance my English ability; Second, as a young girl, I am fond of every kind of jewelries in Company Taka and I am willing to suggest them to more and more people.

祝你学习进步,更上一层楼!
不明白及时追问,满意敬请采纳,O(∩_∩)O谢谢~~
静脉在沉睡
这种翻译也能成为满意回答,根本就是机器翻译么。你随便到哪个词典段落翻译那里粘贴一下就出来了,至于到百度知道来问么。。