求英语牛人帮忙翻译 急急急急急急 !!!谢谢了!!!

technologylicensingisnotlimitedtothemanufacturingsector.Franchisingisalsoanimportantf... technology licensing is not limited to the manufacturing sector. Franchising is also an important form of technology licensing used by many service industries . In franchising,the franchisor permits the franchisee to employ its trademark or services mark in a contractually specified manner for the marketing of goods or services.The franchisor usually continues to support the operation of the franchisee's business by providing advertising, accounting , training , and related services and in many instances also supplies products needed by the franchisee.
不要百度 谷歌等软件的翻译 要人工的 谢谢了!!!
奈特521
技术许可证不仅仅局限于制造环节。特许经营也是技术许可证在众多服务行业中的一项重要形式。在特许经营过程中,授权方允许经销商在遵守合同指定方式下,可在市场产品及服务中使用商标或服务性标志。授权方往往会为经销商提供广告、账务、培训及相关服务的帮助,在很多情况下,授权方还会为经销商提供产品。
匿名用户
科技许可证不仅局限于工业领域,特许经营还是被维修工业使用的一项重要形式。在特许经营里,授予特许者准许被特许者在为商品或服务市场特定的契约内雇佣他的商标服务标志。授予特许者通常不断的通过提供広告、训练和相关服务支持被特许者生意的行动 并且许多例子提供的需要由被特许者。
匿名用户
技术许可并不局限于制造业。特许经营也是一个重要形式的技术许可使用的许多服务行业。在特许经营,特许人允许特许经营者雇用其商标或服务标志在按照指定的方式对销售的商品或服务。特许人通常会继续支持该操作被特许人的商业提供广告、会计、培训和相关服务,在许多情况下特许人
还提供所需的产品