谁能帮我翻译一下英语阿?急!!!!很简单的!

Tomhadaterribleweekend.Hewantedtosleepalongtime,buthisfriendJacktelephonedhimearlyint... Tom had a terrible weekend.He wanted to sleep a long time,but his friend Jack telephoned him early in the morning.Jack asked Tom to play sports.Tom did't want to go and said no to Jack.Tom was hungry.He opened the fridge.There was no bread,no juice.The frige was empty.So he went shopping.But he didn't find his key when he came back.In the afternoon,Tom went to the bookstore.It rained sud-denly.Tom didn'thave an umbrella.He had a coid.What a bad day!Tom felt angry.
再帮忙翻译一下:1.Did Tom telephone Jack in the morning?2.Did Tom find food in the fridge?3.Did Tom go shopping?4.What happened when Tom came back in the morning?5.What happened Tom went to the bookstore?6.How did Tom feel about his weekend?
百度网友cfabbbaea
汤姆过了一个糟糕的周末.
他想多睡一会,可是他的朋友杰克很早就给他打了电话,想叫他一起去运动.汤姆告诉他的朋友他不想去.
汤姆饿了,他打开了冰箱,冰箱是空的,没有面包也没有果汁.于是他出去买.但是他回家时,发现自己没有带钥匙.
下午,汤姆去书店,突然下雨了.他没有带雨伞,着凉了.
真是糟糕的一天.汤姆感觉很生气.
缨綯寶貝
汤姆产生了可怕的weekend.he想睡一觉长的时间,但他的朋友杰克打电话给他,早在morning.jack问汤姆发挥sports.tom did't想要去的,并说没有向jack.tom是hungry.he打开fridge.there没有面包,没有juice.the frige是empty.so他到shopping.but他没有找到自己的关键当他来到back.in下午,汤姆却去了bookstore.it下雨的南基伍denly汤姆didn'thave一个umbrella.he了coid.what糟糕的一天!汤姆感到愤怒
ray226
Tom过了一个很糟糕的周末。他想睡懒觉,但他的朋友jack很早就给他打电话,邀他去运动。Tom不想去,拒绝了jack。Tom很饿,他打开冰箱,冰箱里没有面包,没有果汁,冰箱空了。于是他去购物,但是当他回家时找不到钥匙了。下午,Tom去书店,突然下雨了,而他没有带伞,他感冒了。多么糟糕的一天呀,Tom感到很生气。