哪种减肥方法最好?? 20

哪种减肥方法最好??... 哪种减肥方法最好?? 展开
匿名用户

体重管理-李楠

什么样的减肥方法比较好呢?李楠老师告诉你,我大姨妈不来了,可我不敢吃饭怎么办,还有之前在我视频中留言不挨饿不节食怎么减肥的,还有说话很难听的咱就不提了因为不值得一提,想问一下那些不挨饿不节食怎么减肥的朋友,你们现在饿瘦了吗?

百度网友3e9660a

唉,我减肥的弯路给大家分享~

丿Kylin丶Zhang

减肥没有方法,没有任何一种单一的方法能减肥

匿名用户
1首先,运动是根本的,每天半个多小时的有氧运动锻炼,例如骑自行车,跳绳等
1 first, movement is the fundamental, every half an hour of aerobic exercise, such as cycling, rope skipping, etc.
2其次,饭前吃半个柚子 1个月也会变瘦,
2 second, before meals to eat half a grapefruit 1 months will become thin,
3多吃吸脂食物例如1.燕麦;2.玉米;3.葱蒜;4.山药等
3 eat more fat food such as 1 oats; 2 corn; 3 garlic; 4 Chinese yam
4合理的掌握吃水果的时间,1.苹果-上午;2.柠檬-餐后喝鲜柠檬汁;3.菠萝-当成主食每次吃半斤以上,坚持7天;4.猕猴桃-榨成果汁;5.葡萄柚-晚上;6.香蕉-可当主食;7.橘子-不能空腹吃。
4 reasonable grasp the time to eat fruit, apple - 1 morning; 2 lemon - after dinner drink fresh lemon juice; 3 pineapple - as a staple food eat more than half a catty, adhere to the 7 days; 4 kiwi fruit and pressed into juice; 5 grapefruit - night; 6 banana - when the staple food; 7 orange - cannot hollow eat.
还有就是如果你能坚持喝九味草的纤羽茶,刮油溶水,祛脂清浊,不但减重,而且身材也会非常匀称。
There is, if you can stick to the nine grass fiber feather tea, scraping the oil soluble in water, Quzhi voicing, not only lose weight, but also very shapely figure.
每天喝两三包,消脂瘦身,民间流传一句话,叫“常喝纤羽茶,胜过做瑜伽”。
Drink two or three package, cellulite, the folklore of a word, called "often drink feather tea, rather than doing yoga".