关于acca注册问题,我已经提交身份证复印和英语版的。求高手!

Unfortunatelywearecurrentlyunabletofinaliseyourregistrationaswerequireproofofyouriden... Unfortunately we are currently unable to finalise your registration as we require proof of your identity

We have previously tried to contact you to request this document in order to complete your registration.

Please submit an official copy of one of the acceptable ID detailed below:

·         National Identity Card (Plus English Translation)
·         Relevant pages of Passport
·         Birth Certificate
·         Marriage Certificate (providing date of birth is confirmed)
·         Driving Licence (providing date of birth is confirmed)

Please submit photocopies, not originals as we cannot guarantee that these will be returned.

Please quote your reference number on all correspondence.
lzwoxx
你好,注册上传文档有问题,身份证需要翻译并且加盖公章上传的,你可以重新翻译一份或者护照也可以,发送官方邮件或者要求官方开通一下,自己重新在上传一次。
追问
我翻译了,是用acca中文网的模版,我想问一下国籍是写chinese还是china?盖公章非要学校的么?可以不是本学校的章么?我注册好久了,始终有问题,很着急,那acca把注册费划走了么?如果我提供护照就不用翻译么?那要护照哪几页?等待回答,万分感谢
追答
china,如果有护照是英文的就可以原件扫描盖章上传了。护照相当于身份证明那一页 ~~
风缘雲
Nationality是Chinese ,所有非英文的资料都要提供英文翻译件,翻译件请打印后加盖公章。我们注册时,身份证貌似是学院盖的章。身份证明:身份证(正反面都需提供)或者护照的复印件及英文翻译件。注册费不用担心,你没注册好,他会退回来给你的,英国人这个还是不错的。
追问
我看有说护照不用提供翻译的,我是在acca中文网下载的那个身份证翻译,可是英国那边还是不认可!身份证复印件我是正反面!不知道怎么回事!是不是翻译上出问题了?我都盖的学校章!那护照用盖章么?