请英语翻译的高手帮帮忙啊,求助........ 10

NationalprocurementpoliciesinEuropeareanimportantcomponentofsupportingtheefficientand... National procurement policies in Europe are an important component of supporting the efficient and timely uptake of and access to new medical devices. However, to date, there has been little to no discussion on the procurement practices employed by different countries. This article reports on the first comparative investigation of medical device procurement in five major European countries. We investigated what purchasing mechanisms are in place, what actors are involved, and how procurement practices potentially intersect with coverage and reimbursement policies. In doing so, we have aimed to highlight importantsimilarities and differences between national approaches. 展开
fengvclass4
在欧洲,国家采购采购政策对支持及时有效的接纳和获取新型医疗设备十分重要。然而,迄今为止,就不同国家所采用的采购惯例几乎从未有过任何讨论。本篇报告对欧洲5个主要国家的医疗设备采购进行了首次比较调查。我们调查了他们的采购机制、采购过程中的行为人、采购做法与覆盖范围和报销政策的可能性交叉分析。我们这样做的目的是突出各国做法的主要相似性和差异。
黑夜的西北风
欧洲国家的采购政策中的一个重要组成部分,支持有效和及时的摄取和新的医疗设备的访问。然而,到今天为止,已经几乎没有讨论的采购惯例采用不同的国家。本文报道了5个主要欧洲国家的医疗设备采购中的第一个比较调查。我们调查了采购机制的地方,什么样的行为者参与,以及如何采购做法可能相交的覆盖范围和报销政策。在这样做时,我们的目的是突出重要的相同点和不同国家之间的方法。

望采纳。
一个美丽的扯0
太多了,给多少银子??