我想给我女朋友写一首情书 要英语的 还要有翻译 拜托各位了

我想给我女朋友写一段英语情书要有翻译的拜托各位了要长一点的100单词左右的... 我想给我女朋友写一段英语情书 要有翻译的 拜托各位了
要长一点的 100单词左右的
xxxxxxxxxxxiu
In my dreams we are together in wonderful happiness…
在梦里,我们在一起幸福甜蜜
A single sweet smile from you fills me with such joy…
一个甜甜的微笑就是我快乐的起点
One glance at you is more than enough…
能够见到你就是我最大的满足
Everyone can see we deeply care for each other,
所有人都看得出我们彼此深深的爱恋
but we assume an air of lightheartedness…
但是我们都习惯装出与我无关的样子
Even before I was born to this world,
在我还没有来到这个世上
I loved you…
就注定我爱你
When the heart falls in love,
当整颗心坠入了爱河
that moment lasts forever…
每一刻都成为了永恒
The past is always hard to forget,
曾经都是难以忘记
because we have paid our love…
因为我们都曾付出
Even in times of weakness,
即使在脆弱的时候
you appear intensely charming still…
你依然妩媚动人
For just an ounce of your heart,
哪怕仅仅能打动你内心的一角
I will give you all mine…
我都愿用我的一切来交换
If you are the hunter with tears in your eyes,
如果你是一个双眼沾满泪水的猎人
I will be the Panda that no longer hides away… -
我希望我是一只熊猫而且不会躲避
Your sweet fragrance fills the air around me…
你香味早已湮没了我
Your breath has already kissed me to sleep…
你的呼吸已经拥我入梦
褚福跃
自己写吧亲。。。要是你女朋友看见这个还不得生气
love丿小苏
你先写出来啊 我给你翻译成英语啊
写给女朋友的内容一定要你自己写
dxxxhzb
merry me ,please!