求翻译 .

Asschoolkids,wehavemanydreams.Thesedreamscanbeverybig,suchaswinningtheNobelPrize,(诺贝尔... As school kids, we have many dreams. These dreams can be very big, such as
winning the Nobel Prize,(诺贝尔奖) or they can be small. You may just want to become
one of the ten best students in your class. Once you have found a dream, what do
you do with it? Have you ever tried to make your dream come
true?

  Follow Your Heart by Australian author Andrew Matthews tells us
that realizing our dreams is our life’s biggest challenge. You may think you’re
not very good at some school subjects, or that it is impossible for you to
become a writer. These thoughts stop you from realizing your dream, the book
says. In fact, everyone can realize their dreams. The first thing you must do is
to know what your dream is. Don’t let it leave your heart. Keep telling yourself
what you want, and you will realize your dream faster. Do it step by step. A
dream cannot be realized in one day. A big dream has, in fact, many small
dreams. You should never give up (放弃)your dream easily.

  There will be
difficulties on the road to realize your dream. But the biggest difficulty comes
from yourself. You need to decide what is the most important. Studying instead
of watching TV will lead to better exam results, while saving five yuan instead
of buying an ice cream means you can buy a new book. As you get closer to your
dream, it may change a little. It’s good for you to have the chance to learn
more skills and find new interests.
Love_star颖
作为学校的孩子,我们有很多梦想。这些梦想可能非常大,比如获得诺贝尔奖,(诺贝尔奖)或者他们可以小。你可能只是想成为一个优秀的学生的10你们班上。一旦你发现一个梦想,你是做什么工作的?你曾经试图让你的梦想成真吗?跟随你的心,澳大利亚作家安德鲁·马修斯告诉我们,实现我们的梦想是我们生命的最大挑战。你可能会认为你不擅长一些学习科目,或者,你不可能成为一名作家。这些想法阻止你实现你的梦想,这本书说。事实上,每个人都能实现他们的梦想。你必须做的第一件事就是知道你的梦想是什么。不要让它离开你的心。不断告诉自己你想要什么,你就会意识到你梦想的更快。做这一步一步。一个梦想无法实现的一天。一个大的梦想,事实上,许多小的梦想。你应该永远不要放弃(放弃)你的梦想很容易。将会有困难的道路上实现你的梦想。但是最大的困难来自于你自己。你需要决定什么是最重要的。学习而不是看电视会导致更好的考试成绩,而节省5元,而不是买一个冰淇淋意味着你可以买一本新书。当你接近你的梦想,它可能会改变一点。它有益于你有机会学习更多的技能,找到新的兴趣。
cj281486272
作为学校的孩子,我们有很多梦想。这些梦想可能非常大,比如获得诺贝尔奖,(诺贝尔奖)或者他们可以小。你可能只是想成为一个优秀的学生的10你们班上。一旦你发现一个梦想,你是做什么工作的?你曾经试图让你的梦想成真吗?
跟随你的心,澳大利亚作家安德鲁·马修斯告诉我们,实现我们的梦想是我们生命的最大挑战。你可能会认为你不擅长一些学习科目,或者,你不可能成为一名作家。这些想法阻止你实现你的梦想,这本书说。事实上,每个人都能实现他们的梦想。你必须做的第一件事就是知道你的梦想是什么。不要让它离开你的心。不断告诉自己你想要什么,你就会意识到你梦想的更快。做这一步一步。一个梦想无法实现的一天。一个大的梦想,事实上,许多小的梦想。你应该永远不要放弃(放弃)你的梦想很容易。
将会有困难的道路上实现你的梦想。但是最大的困难来自于你自己。你需要决定什么是最重要的。学习而不是看电视会导致更好的考试成绩,而节省5元,而不是买一个冰淇淋意味着你可以买一本新书。当你接近你的梦想,它可能会改变一点。它有益于你有机会学习更多的技能,找到新的兴趣。