请英语不错的人帮忙翻译个自我介绍

PS:希望用一些高级词汇,有美式口语的感觉!在此谢过!!:我叫XX,今年20岁,今天站在这里是因为我从小就有像鸟儿一样自由飞翔的梦想。我热衷于歌唱、读书、看电影,善交朋友... PS:希望用一些高级词汇,有美式口语的感觉!在此谢过!!

:我叫XX,今年20岁,今天站在这里是因为我从小就有像鸟儿一样自由飞翔的梦想。
我热衷于歌唱、读书、看电影,善交朋友,乐观勇敢的性格让我敢于面对挫折,迎接挑战,并不断的超越自我。
在学习和生活中,我总是用一丝不苟的态度要求自己做到最好,并且与身边的人分享我的快乐。
今天来面试我觉得很荣幸,感谢各位评委给予我这个展示自我的机会。但愿我已经给各位评委留下了不错的印象,在此表示中心的感谢!
抱米米
My name is XX, 20-year-old, standing here today is because I am dreanming of flying freely just as small birds .
I am keen on singing, reading, watching movies and making good friends.I am optimistic and courageous which let me dare to face setbacks, meet the challenges, and continually self-transcendence.
In the Learning lives, I always use assiduous in the best of themselves and share the people around with my happiness .
It is a great honour for me to interview myself, thank you for giving me this chance to display myself. Hopefully, I have given you a pretty good judges and leave the good impression Thank you very much!