英语最难的地方

一篇一百字左右的英语作文学习英语中最难的是什么为什么这么认为... 一篇一百字左右的英语作文
学习英语中最难的是什么 为什么这么认为
臻哥钢妹
Every Chinese student has to learn English since they are little. But most of them still can not communicate with English speaking people. Why? Let's find out and analysis those reasons behind it.
No one can deny learning a language is difficult. From my own opinion, the hardest thing is to speak. We can memorise the alphabet and words from books or articles day by day. Then writing a paragraph won't be too hard for us by using those words. However as a Chinese student, we only have no more than 2hour class time to speak english everyday. That's far from communicate with others fluently in English.

没太多时间,随便写写,希望对你有帮助
教育专家腾雪叶
每个人在学习英语过程中遇到的情况各不相同,有人认为英语口语比较难,有人认为英语语法比较难,还有人认为是听力或其他方面。其实,无论是哪一方面都要有重点的学习,做好学习计划。
百度网友a5ebbeb08
持之以恒。。。。
每天坚持1个小时的听说读写联系保证你英文水平很好。英文是用于交流的工具而非学科,工具就应该是使用得。一个新的工具只有在频繁的使用后才能熟练的掌握。

这只是个论点,剩下的就只能你自己发散的去写几句例证了。
me巨蟹jade
单词量,只要你掌握了大量的单词量,然后平时多读文章,作文自然不难了
panttye
我个人认为,学习英语最难的地方就是口语,光会写不会说,等于零。