英文的数学题,解答过程可不可以用数字写啊!!!快点回答,急啊!!!

单位怎么写Linglinggoesshoppingwithherfriend.SheseesaspecialwayoffixingpricesinanAmericancl... 单位怎么写
Lingling goes shopping with her friend. She sees a special way of fixing prices in an American clothing shop:
Tie:15 dollars Vest:20 dollars Skirt:25 dollars Socks:25 dollars
The boss is very warm-bearted. He has a noticeboard on the wall. It says,"You can give prices of other goods in my way by yourself. You can choose things and pay for it freely." Linging buys a new blouse. How much should she pay for it?
百度网友672641b
严谨地说是不可以的,得看你这哪里的题了,最好用英文!!!!!!
英文题必须用英文算!!!!!
米是METER
加是and
减是close
这样吧,把题发上来
The pay is $35, 20 plus 15
可以了吗!!!!!
w54mmm
【俊狼猎英】团队为您解答~
其实就是看英文单词有几个字母
领带3*15
背心4*15
衬衣、袜子5*15
女衬衣有6个字母,是30刀
12qzIi
应该可以
来自:求助得到的回答
y651721
如果是(时间、日期)是可以的!!
sbj518
可以的