敬请高手翻译一下,非常感谢!

Whenyougotothedoctor,youliketocomeawaywithaprescription.Itmakesyoufeelbettertoknowyou... When you go to the doctor, you like to come away with a prescription. It makes you feel better to know you will get some medicine. But the doctor knows that medicine is not always needed. Sometimes all a sick person needs is some reassurance that all will be well. In such cases the doctor may prescribe a placebo(安慰剂). A placebo is a sugar pill, a harmless shot, or an empty capsule. Even though they have no medicine in them, these things seem to make people well. The patient thinks it is medicine and begins to get better. How does this happen? 展开
lilting2008
当你去看医生时,喜欢拿着一个处方离开。知道会拿些药走,你感觉好多了。但医生知道,药物并不总是必需的,有时一个病人所需要的只是一些’一切会好起来’的安慰,在这种情况下,医生就会开安慰剂。安慰剂是一个糖丸,一支无害的针剂,或一个空胶囊。尽管里面没有药物,但它们能让人们觉得好转。病人认为那些事药物而开始好转起来。怎么会发生这样的事呢?(这一段讲的事心理安慰的作用)
当你去看医生,你愿意来了一个处方。它使你感觉更好,知道你会得到一些药。但医生知道医学并不总是需要的。有时一个病人需要的是一些安慰,一切都会好起来的。在这种情况下,医生可能会开安慰剂安慰剂是一粒糖,一种无害的投篮,或一个空胶囊。尽管他们没有药,这些事情似乎让人好。病人认为它是医学和开始
匿名用户
当你去看医生,你愿意来了一个处方。它使你感觉更好,知道你会得到一些药。但医生知道医学并不总是需要的。有时一个病人需要的是一些安慰,一切都会好起来的。在这种情况下,医生可能会开安慰剂(安慰剂)。安慰剂是一粒糖,一种无害的投篮,或一个空胶囊。尽管他们没有药,这些事情似乎让人好。病人认为它是医学和开始变得更好。这是如何发生的
匿名用户
当你去看医生,你愿意来了一个处方。它使你感觉更好,知道你会得到一些药。但医生知道医学并不总是需要的。有时一个病人需要的是一些安慰,一切都会好起来的。在这种情况下,医生可能会开安慰剂(安慰剂)。安慰剂是一粒糖,一种无害的投篮,或一个空胶囊。尽管他们没有药,这些事情似乎让人好。病人认为它是医学和开始