英语选择填空

()1.Thesocceris____,It’snot_____.a.my;hisb.mine;hisc.hers;himd.her;mine()2.Whatabout_... ( ) 1. The soccer is ____ , It’s not _____ .
a. my ; his b. mine ; his c. hers ; him d. her ; mine
( )2. What about ____ ?
a. to play basketball b. playing the basketball
c. play basketball d. playing basketball
( )3. I usually get up ____ eight ___ Sunday morning .
a. at ; on b. at ; in c. at ; at d. on ; on
( )4. Your shirt is cheap . Mine is ___ . Jim’s is ___ of all .
a. cheaper ; cheapest b. the cheaper ; the cheapest
c. the cheapest ; cheaper d. cheaper ; the cheapest
( )5. We have a lot of ____ .
a. work to do b. work to doing c. work do d. works to do
( )6. There is going to ___ a soccer match tomorrow afternoon .
a. have b. is c. has d. be
( )7. This math problem is ____ than that one .
a. much easy b. much easier c. very easier d. the easiest
( )8. Are you going there ____ bus or ____ foot ?
a. on ; by b. by ; on c. by ; by d. on ; on
amanda01224

1 B 都是用名词性物主代词
2 D
ABOUT 是介词,后接动词ing形式;排除A与C; 球类前不用冠词,再排除B
3 A
时该前用AT ,具体到某一天前用ON
4 D
两都相比用比较级;三者相比用最高级,且最高级前要用the
5 A
WORK 是不可数名词,故排除D,另外,动词不定式作后置定语,再排除B与C
6 D
THERE BE 结构的一般将来时是;there is going to be / there will be
7 B
句中有than,要用比较级,故排除A与D,而VERY 不能修饰比较级,再排除 C
8 B
固定用法by bus , on foot
wlonelybz
1-8:bdadadbb
2.what about doing sth. ?
3.at+时刻; 泛指在上午/下午/晚上用in,如:in the morning/afternoon/evening
在具体某一天的上午/下午/晚上用on
4.两者比较用比较级,三者或三者以上用最高级.
5.work 不可数,又用不定式作定语修饰它,故选a
6为there be 句型,因此一定要用be动词.be going to+动词原形
7.much+比较级, "...得多"
8.by bus , on foot 固定搭配
11楼以下
1.B
2.D
3.A
4.D
5.A
6.D
7.B
8.B
woriets
bdadadbb

希望对你有所帮助~~~欢迎追问
段桥2003
1、B 2、D 3、A 4、D 5、A 6、D 7、B 8、B
低调的研究者
B D A D A D B B