求翻译一段文字 翻译的好一点 翻译工具翻得我看不懂 急用 在线等 10

accordionist(1916-1970)"Murenaswasthusquicklyestablisheditselfasanexceptionalmusician... accordionist (1916-1970)
"Murena s was thus quickly established itself as an exceptional musician, accordion virtuoso bandoneon lined with an excellent. The fact that he spent much time n is perhaps not unconnected with the finesse of his playing. He also possessed a rare elegance of phrasing and it is understandable that he was soon drawn to jazz (in 1941, he returned to the Hot Club of France). "
Francois Billard and Didier Roussin, Stories of the accordion, Climate-INA, 1991
A young emigrant. Tony Murena was born in Italy in 1916. In 1923, his parents emigrated to France, like many Italian. The family moved to Nogent sur Marne. He began "to the balls" at the age of 9 years after his uncle offered him a chromatic accordion. "Launched" by his cousin Louis Ferrari, he began quickly cabarets (Chantilly, L'Ange Rouge) and music halls. and gifted!
1932: he started on bandoneon and started playing in tango training in fashion. With his quintet, he is among others the second of Balajo accordionist Jo Privat and asked to replace. He played in The Silhouette, La Boule Noire, La Java, the Pré Catelan and at Ciro's. Matelo Ferret is often an accompanying. An international career
During the war, Murena was contacted by Glenn Miller to join his orchestra trombonist's death in 1944 will prevent the project. 1947: he played in Cambodia before King Norodom Sihanouk himself accordionist. It occurs in South America, Italy, Germany, Switzerland. 1949: he buys a dancing rue de Courcelles, Le Mirliton where will sometimes jam Stephane Grappelli and Django Reinhardt. 1950: he meets Astor Piazolla in the U.S.. Food concessions
1958: founded the Orchestre Musette Radio Luxembourg Azzola with Marcel, André and Louis Verchuren Ledrich accompanying entertainers. He also hosts the television show 36 Candles. Thereafter, he will yield as many other accordionists in the fashion of the musette "popular" and commercial. You have to live. He died in 1970. Note that it has played with many guitarists Django Reinhardt, Sarane Ferret, Ferret Matelo, Henri Crolla, Didi Duprat. Great stylist of the accordion, as well as Gus viewfinder or Jo Privat, he created some masterpieces like Passion or Indifference.
爱上山打老虎啊
手风琴(1916-1970)”的murena因此迅速确立了自己作为一个特殊的音乐家,手风琴演奏家手风琴内衬优良。事实上,他花了很多时间,也许是不与他无关的技巧。他还拥有一种罕见的优雅的语法,这是可以理解的,他很快就被吸引到爵士(1941,他回到法国热乐)。”弗朗索瓦台球和鲁辛,故事的手风琴,climate-ina,1991a年轻移民。托尼murena是天生的在意大利1916。1923,他的父母移居法国,像许多意大利语。全家搬到诺让在马恩河。他开始“球”在9岁后,他的叔叔给了他一个音阶手风琴。”推出“他的表弟路易斯法拉利,他开始迅速酒店(西城,开头的胭脂)和音乐厅。天赋的!1932:他开始玩探戈手风琴和训练方式。他的五重奏,他是其中一次balajo手风琴乔个人和要求更换。他演奏的剪影,拉布勒黑角,爪哇,公关écatelan和西罗的。matelo鼬通常伴随。国际careerduring战争,murena联系了格伦加入他的乐团长号的死亡在1944将防止工程。1947:他在柬埔寨前国王诺罗敦西哈努克自己手风琴。它发生在美国南部,意大利,德国,瑞士。1949:他买了一个跳舞街库尔塞勒,勒mirliton,有时将果酱中,迪亚哥莱因哈特。1950:他会见起舞在美国。食品concessions1958:创立卢森堡电台管弦乐谱azzola与烫发,安德烈é和路易斯verchuren ledrich伴随艺人。他还主持电视节目36蜡烛。此后,他将产生许多其他手风琴在时尚的“流行”和商业软体。你的生活。他死在1970次。请注意,它发挥了许多吉他手迪亚哥莱因哈特,sarane鼬,鼬matelo,亨利车,duprat迪迪。伟大的设计师的手风琴,以及格斯的取景器或乔普里瓦他创作了一些作品,像热情或冷淡。
惑苦行Dod91
手风琴(1916-1970)”的murena因此迅速确立了自己作为一个特殊的音乐家,手风琴演奏家手风琴内衬优良。事实上,他花了很多时间,也许是不与他无关的技巧。他还拥有一种罕见的优雅的语法,这是可以理解的,他很快就被吸引到爵士(1941,他回到法国热乐)。”弗朗索瓦台球和鲁辛,故事的手风琴,climate-ina,1991a年轻移民。托尼murena是天生的在意大利1916。1923,他的父母移居法国,像许多意大利语。全家搬到诺让在马恩河。他开始“球”在9岁后,他的叔叔给了他一个音阶手风琴。”推出“他的表弟路易斯法拉利,他开始迅速酒店(西城,开头的胭脂)和音乐厅。天赋的!1932:他开始玩探戈手风琴和训练方式。他的五重奏,他是其中一次balajo手风琴乔个人和要求更换。他演奏的剪影,拉布勒黑角,爪哇,公关écatelan和西罗的。matelo鼬通常伴随。国际careerduring战争,murena联系了格伦加入他的乐团长号的死亡在1944将防止工程。1947:他在柬埔寨前国王诺罗敦西哈努克自己手风琴。它发生在美国南部,意大利,德国,瑞士。1949:他买了一个跳舞街库尔塞勒,勒mirliton,有时将果酱中,迪亚哥莱因哈特。1950:他会见起舞在美国。食品concessions1958:创立卢森堡电台管弦乐谱azzola与烫发,安德烈é和路易斯verchuren ledrich伴随艺人。他还主持电视节目36蜡烛。此后,他将产生许多其他手风琴在时尚的“流行”和商业软体。你的生活。他死在1970次伟大的设计师的手风琴,以及格斯的取景器或乔普里瓦他创作了一些作品像热情或冷淡
百度网友86101df
手风琴(1916-1970)”的murena因此迅速确立了自己作为一个特殊的音乐家,手风琴演奏家手风琴内衬优良。事实上,他花了很多时间,也许是不与他无关的技巧。他还拥有一种罕见的优雅的语法,这是可以理解的,他很快就被吸引到爵士(1941,他回到法国热乐)。”弗朗索瓦台球和鲁辛,故事的手风琴,climate-ina,1991a年轻移民。托尼murena是天生的在意大利1916。1923,他的父母移居法国,像许多意大利语。全家搬到诺让在马恩河。他开始“球”在9岁后,他的叔叔给了他一个音阶手风琴。”推出“他的表弟路易斯法拉利,他开始迅速酒店(西城,开头的胭脂)和音乐厅。天赋的!1932:他开始玩探戈手风琴和训练方式。他的五重奏,他是其中一次balajo手风琴乔个人和要求更换。他演奏的剪影,拉布勒黑角,爪哇,公关écatelan和西罗的。matelo鼬通常伴随。国际careerduring战争,murena联系了格伦加入他的乐团长号的死亡在1944将防 就这个啦
凌云李海龙
有道